6630 i 6680 softverski nisu uopče slične a igrica mora radit na oba mobitela pošto je u javi
Ima i mjesec dana da sam pokušao kupiti Milijunaša kod VIPa.Vidio ja,piše da je podržava 6680,pa to odmah poveži kao vrijedi i za 6630.
Ono,hladan tuš.Na stranici me dočeka obavijest-Vaš mobilni telefon ne podržava ovo igru.Zovem Službu i dobijem isti odgovor.
E,sad,u čemu je kvaka?Koliko znam,6630 i 6680 su gotovo isti (softverski) mobiteli.
Što mi je promaklo?
P.S.Ima li netko igru Bounce i to najnoviju verziju,za 6630?Naime,ja sam skinuo inačicu za 6610,ali to se jedva čuje melodija,igra je nekako nestabilna.Znam,da sam prije nego mi jebiglaugh.gif
;izgorio hard disk imao jednu verziju gdje je zvuk bio prodoran,a igra tečna.
6630 i 6680 softverski nisu uopče slične a igrica mora radit na oba mobitela pošto je u javi
Ne mora,jer se pravi za određene tipove mobitela.
A,dobro,nisam znao da su 6630 i 6680 bitno različiti u softveru.Kad je tako,onda kužim.
Jesu različiti, a operater se osigurava da ne bi bilo pritužaba kako igra ne radi. Probaj skinuti tako da pošalješ ključnu riječ SMS-om
i onda če dobit PUSH porukom link opet na VFL odnosno na WAP koji vrši provjeru potelefonu i neće mu dopustit da skine igru![]()
dobar grah daleko se čuje
Tako je.Ne kužim odakle ljudima ovakvi savjeti.
Štos je što nisam imao 6680 u rukama,pa sam povjerovao pričama iz recenzija kako se radi o 2 slična smartfona,s oko 90% istog softvera.Ali,po ovim vašim izjavama,čini se razlika nešto veća.
nemaju isti symbian,jeli to dovoljno velka softverska razlika?!![]()
no što se tiče igrice trebalča bi radit na oba telefona,potraži na netu verziju na engleskom (ako te to ne smeta)
Štos je u tome da sam čitao da imaju potpuno isti Symbian.V 8.01a.I 6630 i 6680. Pogoni ih potpuno isti procesor (manje bitno).Jedina razlika je u drugoj kameri,bljeskalici i ekranu od 260.000 boja.I neke kozmetičke preinake u softu.Sad se ne mogu sjetiti gdje sam buljio,ali su bile usporedne tablice za obje Nokije.Izvorno postao sodom
@sodom-mislim da nema drugi Symbian.
Bookmarks