Da li postoji kakav program koji moze detektirati sve probleme u mobitelu sto se tice software-skog dijela?
Nekakav program kojim se mogu brisati određeni folderi,odnosno, nekakav program kojim se moze manipulirati software-om?![]()
Da li postoji kakav program koji moze detektirati sve probleme u mobitelu sto se tice software-skog dijela?
Nekakav program kojim se mogu brisati određeni folderi,odnosno, nekakav program kojim se moze manipulirati software-om?![]()
za koji mobitel?! za seriju 60 imaš fexplorer(ne detektira probleme ali mozes brisati sistemske foldere,ali s oprezom naravno), a za ostale nokie ne znam
imam nokiu 6100 koji, izgleda da treba nesto napraviti sa software-om jer mi stalno govorio da je baterija prazna.
Nije problem u bateriji jer sam je mijenjao.
Problem je sto kad sam kupio mobitel nisam punio 24 sata nego samo onoliko koliko je bilo dovoljno da mi kaze da je baterija puna.
To sam isto napravio sa drugom baterijom i,izgleda da se nesto dogodilo sa software-om.
Ako neko ima iskusta sa tim problemom nek malo objasni!
Postoji. Samo moraš potrošiti dosta keša za kupiti box dobiti S/N i support. Box se zove PHOENIX BLACK BOX ilitiga PBB košta približno 800€(original i ne klon). Preporuka: IDI DO NAJBLIŽEG SERVISERA,JEFTINIJE JE!
Bookmarks