Problem je taj sto ti je za imenik predvidjeno samo 50 unosa kod C55 + koliko ti na tvoj sim stane... sada ako imas samo 50 ljudi u imeniku, onda ces ih prebaciti, no visak neces moci nazalost...
DA LI MI ZNA KO REC DALI POSTOJI MOGUČNOST PREBACIVANJA CIJELOGA IMENIKA SA SIM KARTICE NA TELEFON I OBRATNO,KAO STA TO POSTOJI KOD NOKIE,RADI SE O C55
Problem je taj sto ti je za imenik predvidjeno samo 50 unosa kod C55 + koliko ti na tvoj sim stane... sada ako imas samo 50 ljudi u imeniku, onda ces ih prebaciti, no visak neces moci nazalost...
Ljudi, dobio sam kabel sa s55... pretpostavljam da ga mogu koristiti i za C55, no gdje da nadjem programcic i java enabler za C55 da ga mogu spojiti s kompicem i copy paste javu...???
Skuzio sam, poslao mi je obavijest, sada je prazan... :-)
Hvala!
Molimpitao si me nešto i za s55 pa evo jedan zip file sa nekoliko cijelih igrica S555555.zip
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Viki Hvala na igrama!
Forumaš godine :)
kakve su igre, kak uopce izgledaju na ekranu u boji?
Ove igre sto je Viki poslao su Super
Izgledaju jako dobro
Zadnji uredio viki2win : 25-04-2003 u 19:01
Forumaš godine :)
Hvala viki... bas sam gledao na vipu ima li koje igre za s55, no slabo...
Jedan od glavnih razoga sto sam se odlucio za siemens jest ta sto postoji odlicna forum podrska... stoga jos jednom, hvala vam ljudi...
Molim na igramaSreća da vlasnici s55 i sl45i na jednostavan način mogu ubaciti javu u mob, a net je nepresušan izvor... samo treba tražiti
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Pa to ti i velim, mislim da ti svi sretni vlasnici duguju cugu... znam, no ja poludim cim ne dobim nikakve rezultate u prvih par puta... mrzim to kada odem nesto naci na netu, i ne uspijem...
Bookmarks