Ma sigurno svi znate da mnogi mobiteli podrzavaju hajmo rec upadanje preko bluetootha. Nije to nikakvo upadanje, nego ono da spojite uredjaje, pa da ti netko moze prckati po tvojim fileovima, mijenjati ih, brisati itd...
Dosao mi rodjak iz ZG ljetos, imao on d500, pa hajde on ce meni "upast", on da upadne mob se izgasi
E danas u skoli ima jedan momak koji je to otkrio pa ce on meni "upasti", pa poso on "upadati" a opet mob se izgasi SEt630. Nisam ja mislio ni da moze taj mob upasti ali eto
I kao vrhunac neki momak, ono faca u skoli, bogatun i tako to, neki stariji od mene, ima on neku Nokiju (ja mislim, imala je neku masku, ali mi se dizajn cini ko Nokija, a mozda je i neki drugi stvarno nemam pojma), neku veliku, vecu os SX1, i ima ona bluetooth i sve, ali nije smartphone, pa i on oproba "upasti" ali NEEEE, SX1 je najzesci, prvo mu se nokjia Zamrznula 3 puta, pa se cetvrti put izgasila, i pri paljenju neki error izbacila hehehehhe
Pa mene sad zanima jel to samo u mene, ja sam jos primjetio da ono paired evices ja ne mogu koristiti, ja sve namjestim ali jednostavno se nista ne dogadja
A kako mi je mrcina mobitel pa sve tako rusi pred sobom hehehe, pa jeste li vi imali iskustva s time????
Pa evo na kraju postoji li neki program koji omogucava direktno upadanje bez onih nekih ukacavanja kodova i na vasemu i na tudjemu mobu, tj. da mu uletite u mob bez njegova znanja ???