Kupio sam Logitech s96 optički miš sa PS/2 sučeljem. Zanima me kako se napravi da kada se ugasi komp da i miš prestane svijetlit. To sam negdje čitao ali neznam gdje.
Kupio sam Logitech s96 optički miš sa PS/2 sučeljem. Zanima me kako se napravi da kada se ugasi komp da i miš prestane svijetlit. To sam negdje čitao ali neznam gdje.
moj microsoftov ne prestaje svjetlit ni kad je komp ugasen. dokle god je baterija u njemu (bezicni) on svjetli
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nema to veze sa baterijom,moj je bezicni bez baterije pa i dalje svetli.Izvorno postao flOorKilla
..da ja imam usb pa zato mi se valjda iskvači kad ikomp.![]()
wtf??????????????Izvorno postao lili
Kako ti radi? na dizel ili benzin?Izvorno postao JA_SAM
![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
lož uljeIzvorno postao VandaL
![]()
http://www.a4tech.com/en/product1.asp?CID=90&SCID=92Izvorno postao VandaL
To znam, čitao sam negdje da se to nekako može isključit. Recimo imam isti takav samo je USB sučelje. Prije je isto svijetlio ali sada više ne, nekaj sam bio napravio ali sam zaboravio kaj.
lili pokusava na neki svoj nacin rec da se svjetlo iskljuci kad i kompjuter![]()
meni se također ne isključiva svjetlo... moram ga ištekavat iz struje ponoći
pa kaj vam to tak smeta
mislim da se to nemre jedino ako iskopčaš komp (na onom gumbiću na stražnjem djelu kućišta)
to se može isključit. Imam miš na drugom kompu koji je usb i gasi se kada se ugasi i komp
...drugo je USB, a ovdje se radi o PS2...jer USB se automatski gasi kad se ugasi i komp, tako je namješteno, bez obzira imao ti uključen miš, tipkovnicu, card reader ili nešto četvrto...Izvorno postao Skyward
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ocito da ima miseva koji se u potpunosti gase i onih koji ne.
moj se skroz zgasi,ali je ukopčan pomcu nekakvog konektora u ps22 slot jer nemam vise usba slobodnih (fotic mobitel usbflash disk)
Tako je, PS2 ima non stop napajanje, i mene je prije to gnjavilo, sad imam na usbu pa ne više.
Uglavnom može postojati neko user-friendly riješenje u biosu, a ako ne ostaje ti hard-mod i vađenje diode (ako služi za ukras, ako je to funkcionalna ne bi bilo poželjno) ili inovacije sa sklopkama..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako ima power on usb (ili tako nekako) onda nece raditi ni ako je spojeno preko usb-a, barem dok to ne iskljucis.Izvorno postao XLR8R
Led-ice nisu samo ukras, treba necim i osvjetliti povrsinu koja se skenira, barem AFAIK..
..jasno..Izvorno postao gog
Led-ice nisu samo ukras, treba necim i osvjetliti povrsinu koja se skenira, barem AFAIK..[/QUOTE]
Točno, ali moj stari miš je imao i jednu koja mu je svijetlila u guzici a ničem ne služi.. Da ne vadim diodu, kratko sam spojio nožice i svi sretni (najviše sestra)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ili izvadi baterije ili ga prekrij s krpom da ne vidis da svjetli,hehe,just kidin'!
ma kiflu to je zbog matične,kad sam ja imao kad sam ga ugasio sve se ugasilo i miš a bežični mi naravno radi osim ako ga ne ugasim na gumb,a kod frenda on ima bežični i istzo ne rikava nikad i kad stavi onaj svijetleći kabel kabel se ne gasi a kod mene se ugasi
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...a jel bio USB il PS2...Izvorno postao Vuxs
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mene osobno to ne smeta, osim mia poprilično jako mi blinka i smart card reader od telebankinga, ali covjek se na sve navikne, kao i na cinjenicu da nikad ne gasim komp![]()
miš ps2 a kabel usb
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks