samo da ti kažem,nema tog ericssona/SE kojemu je indikator baterije točan!može on pokazivat polupunu bateriju,a zapravo drži još par sati!t100 dosta nudi za te pare,al mi se osobno ne sviđa dizajn.
Pozivam sve koji su bili u kontaktu s ovim tipom mobitela da se jave i iskazu svoje (ne)zadovoljstvo.
Dosta toga za malo para! Ali ipak par problema:
- indikator baterije nije bas precizan, vrlo se problematicno ponasa
- na temperaturama ispod nule ne radi kako treba, ko da se smrzo do kostiju
Sve u svemu zanimaju me druga misljenja jel se ipak radi o novom mobitelu koji jos nije dovoljno istrazen.
Cobra
samo da ti kažem,nema tog ericssona/SE kojemu je indikator baterije točan!može on pokazivat polupunu bateriju,a zapravo drži još par sati!t100 dosta nudi za te pare,al mi se osobno ne sviđa dizajn.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
na slici izgleda jadno ali u stvarnosti puno drukcije
A i koji mob na hladnom dobro radi?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Panasonic 92 je stvarno radio i po hladnoci na kojoj ni prsti ne funkcioniraju! Software je spor na T100 a jos kad se smrzne...
Dali neko zna dali je moguce poslati pozadinske slike putem SMS-a? One koje se mogu slati su stvarno jadne!
Koliko baterija vam baterija traje? Meni 3-4 dana NON STOP rada sa oko 10min pricanja i 10 SMS-a.
Cobra
kolko ja znam mogu se slat pozadinske slike sms-om.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
dajte nesto recite o software-u!!!kakav je jel sporo ulazi u mobitel il poruke,...
Software je sporiji. U kombinaciji sa starim Simpa karticama moze bit i vrlo iritirajuce! Sve sto se tice komunikacije kartica-mobitel je uglavnom sporo, ali ostatak funkcija radi dovoljno brzo.
Sto se tice slanja pozadinskih slika nisam uspio poslati jer jednostavno nema ta opcija!?! Ako netko skuzi fintu neka se javi.
![]()
Cobra
Mob je jedan od najlošijih izdanja Ericssona (odn SE) ikad! Funkcije: 0 bodova
Dizajn: 0 bodova
Display: 0 bodova
Opći dojam....zaključite sami...
Nekad sam bio ljudsko bice, a onda sam kupio modem...
hmmm, r@ko... a cijena???
Pa dobro. Cijena ne može bit niža nego što je. Mislim da bi bila uvreda to prodavat za više od 900 kn.
a ja mislim da za telefon te cijene niti ne možeš očekivat sve 'moderne' funkcije.. a ako nemaš para/potrebu za telefonom koji može puno više od poziva i SMS-a uz možda kakav alarm i neku sitnicu, T100 te može sasvim zadovoljiti.
a ako imaš veće prohtjeve, ovo nije telefon za tebe, što ne znači da automatski telefon vrijedi 0 bodova. koliko ja znam, on sasvim solidno služi za telefoniranje i za SMS...
I ima ekran sa 3 nijanse sive,za razliku od nekih telefona koji puno više koštaju(npr. N5210).
Sve to stoji, ali ne drži vodu...
Dok majsori odu.
dizajn mu je uzivo ok!
Ma dizajn je grozan. Vidio sam uzivo, neka ruzna kombinacija plave i bijele.
A tek meni. Klasicno Ericssonovo smece , da ne upotrijebim teze rijeci, sporo do vraga a izvedeno bezveze. Oprostili smo im to na modelila serije T ali sam da modernim i velikim ekranima jednostavno su pretjerali.
SonyEricsson definitivno ima velike probleme.
Ne kazem dzabe Nokia rulez!![]()
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
znamo mi da si ti nokia fun, ali nemoras to iznosit u SE forumu
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ajd necu![]()
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Pa imam frendicu koja ima T100 i kaže da je vrlo zadovoljna ali se žali na premale tipke.Ipak je prije njega imala Ericsson 1018s![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks