zaboravio si jednu vaznu cinjenicu kod ta dva moba---> Dimenzije ! nije isto nosit 13cm i 10cm u dzepu
Bok ljudi da li da zamijenim svog T68i (naravno polovnog razgovarano 3 sata) za Nokiu 6310i.
-T68i >nema Javu,MMS ne koristim,kolor ekran nije los,kamerica
dosadna,ima dobru memoriju Irda
-6310i >Java one poruke sa Nokia Irda solidan ekran....
Ako si gladan pojedi nesto
zaboravio si jednu vaznu cinjenicu kod ta dva moba---> Dimenzije ! nije isto nosit 13cm i 10cm u dzepu
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nemoj mijenjat!
T68i svakako!
Nemoj slučajno mijenjati. . . .
t68i je t68i, to je to!
Forumaš godine :)
T68i.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a Sta mislite da mijenjam za nokiu 3510i jeftina je ali me interesuje koliko ima kb za Javu koje su joj igrice,kakva su joj polifona zvona ekran ja mislim da je bolji nego na T68i a?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@
Ma ne mijenjaj t68i...
To je legenda...samo ostani na njemu
Forumaš godine :)
nemoj mjenjat za tu ciglu!
Na 3510 ekran je bolji, polifone su ko polifone, igrice su one koje si sam downlodaš (to i jest smisao jave - da izabereš šta ti paše) ali ja svoj T68i NIKAD ne bi mjenjao za taj telefon. Kao prvo T68i je manji, ima neke druge funkcije koje nokia nema, lijepši je i najvažnije, NIJE NOKIA!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Daj mi reci whiteboy, koja ti je lijepsa boja t68ice... bijelo plava, ili sivo nesto kombinacija?
I kaj ces kad dodje t610?
E da, ostavi si t68i... mozda i za njega dodje java u nekom softwareu, no sumnjam, ali nada posljednja umire... ta je nokia ok, ali ipak cigla...
Lijepša mi je Artic blue (bijelo-plava) kombinacija.
Hmmm... šta ću kad dođe T-610? Ništa. Jako sam zadovoljan s T68i i nemam namjeru mijenjati ga tako skoro i inače nisam od onih koji često mijenjaju telefone. A T68i sam kupio na ljeto i za mene je nov (pogotovo zato jer sam ga nedavno upgradeao, a nema ni jedne ogrebotinice). A ako budem strpljiv i izdržim do dolaska 3G kupujem 3G telefon kad se pojave.
Inače T-610 je odličan po onome što o njemu znam (odavde) ali nije mi toliko lijep iako se naravno ne bi bunio kad bi mi ga netko poklonio... no sad namjeravam kupiti veće felge i šire gume za auto pa će zadnja kuna na to otić...
i ja si kupujem nove gume..........za bicikl![]()
T68i je savrsen mob, jos samo da ima javu i bio bi presavrsen!
i polifoniju!
He white boy imas na ovoj adresi svega i svacega zanimljivog www.info-mob.com mozda za ovu adresu znas ali ja sam je danas prvi put vidio ima i nesto za nase T86-ice.
Uuuupssss,T68-ice
Znam, al svejedno hvala!![]()
pa ako t 68i nije savrsen samo zbog Jave i polifonije onda je Siemens S55 savrsen.
Bookmarks