bez test pointa je moguce (za sada) jedino preko master code-a i uz pomoc martech box II sa test point adapterima...
Pozdrav!
Imam CX65 zaključan na Simpu kojeg bi trebao otključati da radi na vip kartice.Verzija softa je 43,imam orginalni USB kabal DCA-510.Zanima me koji su mi programi potrebni da to napravim i da li je to moguće napraviti bez rezanja test-pointa?
Hvala!![]()
Vedran
bez test pointa je moguce (za sada) jedino preko master code-a i uz pomoc martech box II sa test point adapterima...
maraschino - PTICICA
na toj verziji softa moraš radit TP, neizbježno.
kad to napraviš, onda se javi da ti kažemo kako riješit unlock
Znači ništa bez TP-a.Da li je moguće spustiti verziju softa pa onda napravit unlock,jer se bojim radit taj TP budući da mi je to prvi put?
Vedran
hehe, evo ovako - moze se spustiti verzija fw-a, no ako je mob tvornicki sa tom verzijom - spustanjem verzije nista neces promijeniti...
maraschino - PTICICA
Mob je tvornički došao sa fw12 a ja sam ga službenim fw digao na 43.
Vedran
Možeš pokušat sa Winswupom spustit na nižu verziju, ali je poželjno prije napravit backup. No, da bi napravil backup vjerojatno ćeš morat napravit Test point, ali ipak ga prvo probaj napravit s V-klayom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ako je verzija softa 36+, jedino free rješenje je papua...
da, onda sa winswup-om mozes spustiti verziju na v12 pa ga mozes otkljucati sa nekim od free programa, no kako je rekao Inovator, jedan od boljih free programa je Papua (mozes je skiniti na www.siemensfreaks.com)
maraschino - PTICICA
Hvala svima na odgovorima,danas idem na more pa ćemo se čuti za desetak dana ako budem imao još kakvih pitanja.ali bitno da se to može besplatno sredit!Imam još samo jedno pitanje!Gdje mogu skinut v12 u winswup formatu?
Vedran
pogledaj u našu sekciju Linkovi, naći ćeš siteove s potrebnim sadržajimaIzvorno postao Vedran
Bookmarks