Mislim da je 3 mjeseca dovoljno da se otkriju se sve mane i vrline ovih antena pa molim sve Vas koji ste stavili te antene da se malo raspišete o tome dali ste primjetili kakve promjene na svojim "beštijama" kao npr. povečanu potrošnju baterije, slabiji ili jači signal, šumovi na srcu....... Naime želio bih saznati nešto o tome jer sam i sam nabavio takvu antenu kad sam takvo nešto vidio na HowardForums ( a imam frenda tokara kojem se dalo zaje....t sa tim) ali je nikad nisam stavio jer prvi dan kak sam je dobio pohvalio sam se svom drugom frendu (koji je nažalost jedan od ovlaštenih Motorola servisera) a on mi je rekao nešto kao: Pa zar ti misliš da su ljudi u Motoroli i drugi proizvođači potrošili tolike novce na istraživanja o KOLIČINI POSLANIH I POVRATNIH RADIO VALOVA I USKLAĐIVANJU DULJINE ZAVOJNICE, KOJA JE UNUTAR TE PLASTIKE KOJU ZOVEMO ANTENOM, SA TIM VALOVIMA, A DA SVE TO NE OPTERETI PROCESOR(ili tak nešto) da bi to mogli raditi tokari i da to valja.Ovo napisano velikim slovima mi još odzvanja u ušima i pokušavam shvatiti o čemu on to...
Ali na kraju kad je shvatio da ga niš ne kužim i da mi taj teleči pogled nije od sinočnje pijanke, preveo mi je to ovako
NEMOJ TO STAVLJAT NA MOB JER ČE TI NAKON NEKOG VREMENA NAJVJEROVATNIJE CRKNUT.
Moram napomenut da smo i dalje prijatelji.
HVALA!!!

Odgovori uz citat
Bookmarks