Kao sto ste sigurno primjetili u zadnje vrijeme s pojavljuju cudne pojave na nebu. Dali je to znak nadolazece invazije ili nest drugo
![]()
Ako ste bili u bliskom kontaktu s nekim od njih, podjelite s nama svoja iskustva![]()
Kao sto ste sigurno primjetili u zadnje vrijeme s pojavljuju cudne pojave na nebu. Dali je to znak nadolazece invazije ili nest drugo
![]()
Ako ste bili u bliskom kontaktu s nekim od njih, podjelite s nama svoja iskustva![]()
.....cute but psycho.....
hm... a primijetili smo? stvaarno? hm.. ne sjećam se.. mora da mi je memorija izbrisana![]()
Ma da.Mene su borgovci asimilirali!
da i mene istoIzvorno postao n-gage
Resistance is futile. You will be assimilated!
Da to se vidi iz priloženog!!!Kaj si 'delal' kad su to napravili?Izvorno postao **gogi**
bio je to datuma 390903.45
ma daj kakve su to teme nlo u hrvatskoj i kakve su
to cudne pojave nanebu cim se ti fixas daj podjeli toga snama.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Ja sam mislio da si gledal Enterprise!
Previše znanstvene fantastike...
citat iz novina:
maslenica-sandro sadžak(17) i marcel ivančić(14) iz siska preksinoc su snimili nepoznati leteci objekt iznad maslenice. te su ljetne veceri na balkonu kuce razgovarali, a onda su pogledali uvis, te su na nebu ugledali pulsirajucu bijelo zutu svjetlost.Podsjetimo, posljednjih tjedana vecernji list objavio je nekoliko fotoaparatom zabiljezenih neobicnih pojava na nebu iznad zagreba i krka.
I ja sam jucer vidio nepoznati leteci objekt navodno avion, ali.... mozda helikopter?!
haha... vi se tu zaj**avate dok oni pripremaju invazijuIzvorno postao SEGA
![]()
![]()
![]()
To u novinama izgleda kao rad s 'paintom'.sve je crno samo jedna bijela crta.Izvorno postao muras
ma daj muras pomozi si odi na rab dobrovoljno da ne troše gorivo na pamet poput tvoje
krk... vec sam bio, kazu da sam potreban zemlji da me nesmiju uzetIzvorno postao duje91
![]()
večernji je par puta objavio i bonsai mačkice pa šta... zadnjoj strani večernjeg nije baš za vjerovat samo tako...
sta vi mislite, dali smo sami u svemiru?????????????'
Zadnji uredio muras : 23-07-2005 u 23:52
ne :bunny:Izvorno postao muras
Dali to pitaš iz straha il znatiželje?Izvorno postao muras
ovkeje sjpo vej tgkdsma gkdsna ali nesmjfgrjo se pokazivati :/
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ma ja sam to mislio dok mi djedo maaajka nije objasnio.. a on je faca, ja njemu vjerujem![]()
Ove godine nam je turistička ponuda takva da i alieni dolaze. Još samo da i plate boravak i nebu više dugova u ovoj državi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pitam iz znatizelje
niso sami sigurno
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Bookmarks