Izvorno postao jdabic1
Sto je poslo po zlu? jesi koristio programe koje sam prilozio?
Kao sto naslov kaze nespijelo je..bio je gore 58r i pokusao sam stavit 72r (nije mi vrag dao mira) napravio ovo sto je tvrdokod provalio i stavljao sam 72r gore. Flash je prosao uspjesno al mobitel nece upalit..samo tipkovnica zasvjetli i nece..probao sam u flash modu al nece..ima li ko kakovu ideju?
Izvorno postao jdabic1
Sto je poslo po zlu? jesi koristio programe koje sam prilozio?
ja isto sad radije ne bi se igro , kad idem napravit full backup , stane mi usred posla i piše program not responding , pa se bojjim da mi se to ne dogodi za vrijeme backupa PDS -a!
P. L. U. R.
ma sve kaze ok al nece upalit..blicne samo tipkovnica i gotovo...uspio sam ga dobit u flash mode i probao stavit ponovo 58r gore al opet ista stvar ..samo tipkovnica blicne...da koristio sam prilozene programe..Izvorno postao tvrtkod
Ista stvar i kod mene... Ja sam probao staviti i 55R ali ništa od toga...
Ima li ko kakvu ideju?
jel bas full isto znaci samo tipkovnica...mislio sam da je mozda spas u 55r al ocito nije...Izvorno postao GoGs
ja mislim da su stvari malo drugačije , od mobitela do mobitela , nije baš sve isto!
zato ja hoću napravit full backup , da se mogu vratit ako zezne!
P. L. U. R.
Ajd neka mi netko da link sa 72R!!! Da ga skinem
Meni je od prve proradilo, stavljao sam poslije toga gore 72R i 38R_V i rade. Nije mi jasno zasto kod vas nece. Mob se nemoze ozivit sa 58R zato sto on u sebi nema PDS zonu. 55R bi morao radit jer on to ima u sebi i jedini je flash za tripltse koji sadrzi taj dio.Izvorno postao jdabic1
Imas na BD-ovoj stranici...
http://bluedevil.info-mob.com/
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....7&page=5&pp=25Izvorno postao GoGs
P. L. U. R.
Kažem, probao sa 55R i neće! Sad ću ponovo...
ja sam probao dva puta stavit 58r i nece..Izvorno postao GoGs
I meni nije hteo da se vrati na 58R, ali sam ga vratio sa postupkom od 15 - 20 iz posta 2 "Uspjesno sam maknuo 58R sa v300 i stavio 72R!!!"
vama kojima je uspjelo , vi imate v300 , a ova dvojica v525 (ne znam za GoGsa),jel ima to kaj veze?
Zadnji uredio DOMICH : 05-06-2005 u 22:57
P. L. U. R.
vjerovatno ima nekakve veze..uspjelo je na v300 na v525 koliko vidim ne...steta sto nisam napravio backup al sta se moze...Izvorno postao DOMICH
Vidis vidis to bi moglo imat velike veze. Ove adrese se odnose na v300 i ocito nisu identicne v525. nek mi neko tko ima v525 posalje PDS backup pa cu ih usporedit i vidjet da li je to to. a do tad ni makac. Ja sam i naveo da sam to napravio na v300 a ne 525 u svom threadu.Izvorno postao DOMICH
GoGs ima v300
izgleda da nist ne bu od ovog oporavljanja mobitela..ode jedan v525 u zaborav...ZivjeliIzvorno postao GoGs
![]()
imamPDS v525 backup , di stavit?Izvorno postao tvrtkod
P. L. U. R.
jesi napravio ono što sam ti poslao, one korake s howarda? to mora radit, ali jedina problematika tamo je prava adresa za PDS područje, jer te adrese nisu iste na V300 i V525.Izvorno postao jdabic1
Koja je ispravna adresa za PDS? Ajd molim te postaj link sa HOFO za to?Izvorno postao Inovator
Hvala
zato ni neće backup proć kak spada , nisu dobre adrese!
P. L. U. R.
eh, rado, ali ima samo za V300 ova koja je navedena ovdje...tražio sam večeras ne mogu naći... ali definitivno nisu iste, što se i vidi po rezultatima ljudi koji imaju ove tegobe.Izvorno postao tvrtkod
Ja još uvijek ne uspijevam...
Bookmarks