Ovako,
nisam od zahtevnijih korisnika, mobilni telefon mi treba samo za razgovor i po mogunosti da bude lep i po pristupacnoj ceni. Nisam od onih koji prate trendove
i pomodar. Ranije sam imao NOKIA 5110 i bio sam prezadovoljan, nije se kvario, dobar domet, dugo je trajao, solidna baterija itd...Posle sam uzeo tek sto je izasao A2628, platio ga 350DM i sa njim sam pricao ne vise od 20 sati i pokvario se.
Nisu mi uvazili garanciju, uz neki bedan izgovor i garancija od 6 meseci mi je istekla dok sam se ja sa njima natezao. Posle sam ustanovio da je bio Made in Tajland... Ne padam na astronomske cene, jer ionako ti telefoni izgube pola od svoje vrednosti mesec dana po izlasku na trziste.
Razmisljao sam o 3510, ali vidim da ste ga po threadovima zestoko "napljuvali" pa sam se pokolebao.
U opciji su jos 3310, 3330, 3410, c45, t20, 3510, t28 jer se otprilike oni uklapaju u moj ukus i sumu koju sam spreman da izdvojim.
Koji je vas savet? zasto je 3510 los? koja je razlika izmedju 3310 i 3330? koje zemlje bi trebalo da zaobidjem kad je u pitanju proizvodnja, da ne bude ponovo "made in tajland"? imate li jos neki predlog za kupovinu?
su neka od pitanja na koje bih voleo da cujem odgovor....
Hvala unapred

Odgovori uz citat

Bookmarks