Vjerujem da bi trebalo biti moguće da default firmwareom od proizvođaća ....
Pronjuškaj po newsima. Mislim da je bilo spomena o tome ...
kako sam korisnik vip mreže a kupio bih mda 3 (qtek9090) koji su kodirani na t-mobil ne prostaje mi ništa drugo nego nabavka urđaja iz inozemstva qtek 9090 u t-mobilu zvanog mda 3. (ili ako netko zna je li moguće otkodiranje mda 3 kodiranog na t-mobil).da li netko zna ako ga nabavim iz njemačke da li aparat dolazi i sa engleskim izbornicima i ako ne,da li je moguće nabavit neki softwere i instalirati u aparat da izbornici budu na engleskom.
Zadnji uredio pocitos : 21-05-2005 u 14:30 Razlog: MDA III (pomoć)
Vjerujem da bi trebalo biti moguće da default firmwareom od proizvođaća ....
Pronjuškaj po newsima. Mislim da je bilo spomena o tome ...
[QUOTE=Paske]Vjerujem da bi trebalo biti moguće da default firmwareom od proizvođaća ....
Pronjuškaj po newsima. Mislim da je bilo spomena o tome ...[/QUOT
kako ti se ćini solucija kupnje mda 3 kod nas u t-mobile kao kodiranog pa ga otkljućati jer vidim da je to moguće.kako si informiran koliko je štetno za uređaj to otkodiranje ili je li uopće štetno?!
Fizički nije štetno, ali - ako sam nisi iskusan ( a vjerujem da nisi na temelu posta, ako griješim, moja isprika ) - ostavi to nekome tko se time bavi.
Kod flashanja ROM-a 1000 stvari može poći krivo.
Doduše sam proces je bezbolan, ali u slućaju komplikacija zahtijeva određeno znanje.
Osobno mislim da bi treba zamoliti nekog poznanika ili prijatelja da ti to obavi umijesto tebe ....
EDIT: Stranica koja ti treba:
http://xda-developers.com
Trenutno je pala, ali daj joj malko vremena. Tamo bi trebao naći sve kaj te zanima.
NAPOMENA: Ne odgovaram za ikakvu štetu koju si eventualno učiniš na uređaju, niti garantiram da će raditi. To je moje osobno mišljenje. Nisam to osobno radio, samo sam čitao o tome - tako da ako se sranje i dogodi - ne mogu ti pomoći. Čisto da nebi bilo nismo znali
![]()
Zadnji uredio Paske : 24-05-2005 u 09:20
[I][FONT=Franklin Gothic Medium]alo ljudi tu je napokon je u mojim rukama MDA III...[/I
p.s.odma se isprićavam paske-u zbog fonta slova jer me zadnji put kritizira
ej.....daj mi molim te reci..ja se dvoumim izmedju compacta ..i toga md3..ali tj ima wlan..pa ono je u prednosti..
kakva je velicina) stane u djep od traperica ??
dali dobis uz nju kakvu futrolicu....kaj denes nutra to...E i kakav je wlan...kak daleko lovi recimo ruter s 24 db antenom...
ali mene najvise bedira velicina..dali bude mi stal u djep))
AJD PLZ ODGOVORi ti ..ili neko koji ima Md3
ako ti je radi velićine onda uzmi compacta jer je dosta manji a i ima napredniju generaciju procesora.ja sam uzea mda III jer ima veći ekran a i meni je neusporedivo lipši od compacta.najbolje bi ti bilo da se zaletiš do dućana od t-mobila i pogledaš oba uređaja.ako se ne varam a siguran sam da nije ima ti i compat wlan,jesi li siguran da si to dobro provjerija?šta se tiće wlana nisam još to isproba,i bar me zasad ne zanimaIzvorno postao Betmenko
ej..a. ti stane u djep??sory.na glupom pitanju....
e..da i..zakaj ne koristis wlan? jebote pa spojis se na ruter i lepo imas internet..FREEmislim placas adsl...ali koristis i za to....
stane on u đep ali ga tako sigurno nećeš nositi jer če ti smetati pri hodu.dobiješ sa njim torbicu i lipo je zakaćiš o kaiš(remen).editira sam ti prijašnji odgovor pa ga nemoj zaboraviti ponovno pogledatiIzvorno postao Betmenko
super onda...e a ne zgledas smesno dok se spominas s njim)
znaci kupujem tog III
samo da mu radi wireless(internet)..
Bookmarks