Ma nije normalno al šta je tu je. Debelo je preskupaIzvorno postao lili
Sjedim ja tako danas na placu i ide poštar i djeli News Zagrebački list.Unutra ima svašta .Ima slika Nokia 6680 i cijena ispod 5380kn(Mobis)kaj je to normalno ili se meni samo tako čini da je to previše.![]()
Za te pare možeš kupiti skoro dvije u oglasniku![]()
Bom Chicka WahWah
U VIP-u je 5250kn (gotovina 5097.5kn) što je jeftinije 130kn (272.5kn)
Kad sam kupovala ovu svoju Noku u Mobisu je bila 2500kn,a u vipu 2150.Nevolim ništ kupovat preko oglasa,ali očito se isplati.
![]()
a prije kolko si kupila svoju n3650?
Za martinje(11.11.2004)Izvorno postao sodom
![]()
tada si za te novce mogla nabavit n7610 preko oglasnika,no novo je novo,glavno da si zadovoljna![]()
...inače cijena svih udarnih nokijinih modela u početku prelazi 5k kuna,to je več posto standard
Da zadovoljna,prije sam imala Alcatel(kojeg sam dobila)već je bil na kraju ,slova su bila u komi i došlo mi je da ga bacim kroz prozor.onda su frendovi počeli kupovat s kamerama i tim čudima i opet bi dobila neki šrot.Onda sam odlučila da si kupim mobač po svom.sviđala mi se Motorola 525,N3230 i ova3650.Onda su mi f.rekli ,a kaj ćeti preklopni,ove druge N nije bilo i tako.Ova mi se N6680 dopala čim sam ju vidla.Da sam prije znala za ovaj forum ,tko zna kaj bi sad kupila.zAHVALJUJEM NA STRPLJENJU.
p.s.zNAM DA SAM OTIŠLA off, ALI NEZNAM kaj mi je danas.Sorry![]()
Skupa jest, ali takve uređaje ne kupiš čim se pojave na tržištu. Neće joj previše cijena pasti, ali za nekih godinu dana pretpostavljam da bi mogla biti oko 4 soma, a i onda će videotelefonija biti ipak nešto malo više rasprostranjenija nego danas.
ma ja brijem da če cijena kod nas past čim n serija dođe
Ne samo kod nas, već svugdje. Ali, ne planirajte da će cijena naglo i osjetno pasti. Jedna 3650 u trgovini još uvijek košta preko dvije tisuće, a ja kad sam ju kupio prije dvije godine koštala je 3400.
ako se ne varam, N6680 je u HGspotu 4.700...
cjene variraju od dučana do dučana,ali to je bitno jedino onome tko kupuje novi uređaj bez paketa ili tarife.
Smijesno je sto mobis radi ljudima. A i operateri nisu daleko. Npr. Tim da bi popularizirao uslugu tu N6680 daje za 390 eura bez ugovora, broja ....
Ali da to je Italija![]()
![]()
![]()
...also known as El'AnDrA...
probaju prodat po što večoj cijeni,mene još fascinira onaj n-gage u algoritmu koji se sada prodaje sa 3 najlošje n-gage igrice po cijeni od 2.900kn![]()
a na eBay-u ima ga za 7 dolara moš odma kupit ali ja nisam punoljetan pa ne mogu http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...782706178&rd=1
Zadnji uredio OuttaControl : 17-06-2005 u 00:14
kako to misliš nije za naše tržište misliš nije otključana
Evo, začudo, imaju ju u T-mobile ponudi za 4.298 kuna na niže. Što bi reklo da T-mobile planira vrlo brzo uvesti videotelefoniju.
...check this -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11655 ...Izvorno postao frish-KI
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kod mene stara nekih dva mjeseca cca 3500![]()
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Ja sam iz BiH i imam N6680 platio sam je 1000KM odprilike 3000kn
U trgovini sa garancijom ili na crno?
Bookmarks