za svakodnevno korištenje ne bi preoporučio,ima svoje prednosti,ali koliko sam skužio ti tražiš nešta sasvim drugo...
Nudi mi se nokia 9300, malo korištena sa opremom i svime za 1500 kn. Ima li tko iskustava s njom, prednosti, mane i to? Da li je dobra za svakodnevno korištenje, da li je osjetljiva, što odlazi..? Bilo što da kažete, samo hitno ako je moguće; već danas..
Hvala..![]()
za svakodnevno korištenje ne bi preoporučio,ima svoje prednosti,ali koliko sam skužio ti tražiš nešta sasvim drugo...
Zaista nije za svakodnevno koristenje osim ako svakodnevno ne saljes veliki broj smsova ili emailova. Velik je, zapravo ogroman i prilicno usporen.
za svakodnevno koristenje definitivno nije udobna i dobra
on je htio kupiti l7 koliko se sječam,tako da mislim da ta njoka nije za njega..
ako ti je do tipkanja puno,2mpx fotićna,cif video,izvrsnog ekrana+symbiana,e70 je tvoj izbor
OK; onda riješeno.![]()
2smogovatz: imaš pravo, za ovo samo pitam jer je uletilo; večeras idem po 6681 (bijela, nekorištena); spustio mi je na 1400A ovih dana ću uzeti i L7 za 095.
![]()
odličan izbor,nisi bolje mogao proči...![]()
definitivno ova nokia ti je stvarno best buy
![]()
Hehe evo je, kupljena. Stvarno sam oduševljen i kvalitetom i činjenicom da joj bijelo dobro stoji.I poprilično je brza.
![]()
Hvala svima![]()
Bookmarks