koji je tenutno najjači mpix telefon na tržištu, možda samsung sch-v770, sch-v700(02) ili sph-v8200..
ima tih anycall više modela uglavnom od nekih5 do 8,0mpix, ali nisam uspio nać da li je još koji prizvođač prešao 5mpix..
koji je tenutno najjači mpix telefon na tržištu, možda samsung sch-v770, sch-v700(02) ili sph-v8200..
ima tih anycall više modela uglavnom od nekih5 do 8,0mpix, ali nisam uspio nać da li je još koji prizvođač prešao 5mpix..
Zadnji uredio azzaman77 : 16-05-2006 u 14:40
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Od svih navedenih mobitela, cini mi se da niti jedan nije za gsm mrezu. Samsung mobiteli koji imaju predznak SGH su gsm mobiteli za europsko trziste.
Kod nas najjaci su K750(zbog autofokusa, 2mpx) ili N80, ali nje jos nema na trzistu. Te mozda koji sharp(902), nokia N90, motorola V3x...
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
N80 izašla je na naše tržište...pogledaj u HgSpotu, dođe oko 5900kn...
Bom Chicka WahWah
jasno mi je to, samo me zanimalo, do kud' su došli s time, nisam ni mislio na modele koji su samo za naše tržište, iako moj rođak u austriji ima nekog LG-ja od 5mpix..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Ja mislim da to nije baš ono fino
Jer kamere su za slikanje, a mobiteli baš i nisu
ima mislim dobrih mobova, ali da baš s njim se zamjeni kamera..... no mister, ali ne mislim da se to neće dogoditiKako su počeli brzo ćemo na to
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
hm... ima neki sony ericsson od 10 megapiksela... lol ali to nosiš sa dizalicom... ima negdje tema o tome![]()
Seriously?
Bookmarks