Zna li netko kolika je izvorna cijena?? Manja je od one koliko je i bon zato sto od starog kolega prodaje simpa bonove od 50 za 45! Nisu ukrani osim ako ne krade konstantnozato sto ih ima uvjek.
Zna li netko kolika je izvorna cijena?? Manja je od one koliko je i bon zato sto od starog kolega prodaje simpa bonove od 50 za 45! Nisu ukrani osim ako ne krade konstantnozato sto ih ima uvjek.
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Izvorno postao Atno
bon od 100KN u biti košta 90 trgovca, tako da se možeš zapitat kolika je u biti vrijednost tih kuna na računu. znači 10% tu ne računam PDV, te ostale povlastice velikih dealera
Zadnji uredio Inovator : 01-02-2005 u 01:31
zato jel ih uzima u vecim kolicinama i na firmu pa si odbija porez.Izvorno postao Atno
Košta koliko košta i kartonski papirić sa folijom za grebanje...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa skoro da si u pravu, štampanje i pakiranje bonova sigurno nije jeftino, nego sam da mi je znat koja firmica se uvalila u taj biz. Vjerujem da štampanje bona od 35,50 i 100Kn košta isto. Gdje je onda računica kod štampanja bona od 35Knna kraju Vip-u ostane čistih cca17Kn (od35) oduzmemo li štampanje, PDV, dostavu bona te rabat za manje dilere, npr. poput kioska.
Ostane im sigurno 20 kn, možda i malo više, a ti se ne moraš brinuti - neće oni propasti![]()
ma mene ipak strah..treba platit radnike pa HT-u provizijica, a di su troškovi marketinga, održavanje...ufff
...ma kojih 20Kn ma ne zarade oni ni 5Kn na bonu od 35
![]()
Na koju foru onda zarađuju kad najvise ljudi kupuje bonove??![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
E to neznam ni ja![]()
ma oni ti jedva krpaju kraj s krajem...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa teško je svima al se sanlaze kako znaju. Šparaju na svakom čošku.
dobar grah daleko se čuje
Što se sigurnosti tiće, u jednom VIP.magu je bila reportaža o tome. Bonovi se tiskaju u Velikoj Britaniji, a smatra se da su sigurniji od novca.
zato se kronetovci bore i vipovci da se kupuje na bankmatima, jer oni onda dobiju cisti kes, ovako od bonova VIp i kronet dobije mozda malo vise od polovine vrijednosti bona
A što misliš da banke daju mukte svoje bankomate?! Vjeruj pošteno im naplateIzvorno postao khideg
![]()
daj atno molim te ako možeš editiraj naslov ili koje tu moderator pa neka to sredi da bude "izvorna" jer piše "izorna".![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks