Mene zanima kad se bori protiv Fedora...
Mirko Filipović otputovao u Japan
![]()
HRVATSKI borac u ultimate fightu Mirko Filipović otputovao je danas put Japana, točnije Tokija, u kojem će se 26. lipnja boriti s ruskim borcem Ibragimom Magomedovim. Prema trenutnom rasporedu (podložan je promjenama), na Critical Countdawn 2005 turniru trebalo bi se održati ukupno 8 borbi.
Mirko "Cro Cop" je po završetku priprema rekao da je spreman za borbu s Rusom, a Mirkova pobjeda u ovom meču mogla bi biti osobito zanimljiva zbog činjenice da je Magomedov član Fedorovog tima. Podsjetimo, Mirko već mjesecima čeka borbu s Fedorom kojem želi oteti titulu Pride prvaka.
Fedoru bi stoga dvoboj između "Cro Copa" i Magomedova mogao biti posljednja šansa da ocijeni pripravnost našeg borca uoči njihovog dvoboja najavljenog za kolovoz. Potvrda tog meča se tek očekuje. Do sada je okršaj između aktualnog prvaka u superteškoj kategoriji i Mirka bio odgođen dva puta.
Rus Magomedov, visok je 183 cm i težak 104 kilograma. U karijeri je 14 puta izlazio u ring (12 pobjeda - 2 poraza).
Krajem svibnja objavljena je lista mečeva sa sedam parova super teškaša koji će se boriti u Saitama Areni, međutim, najnoviji popis broji 16 boraca tj. 8 parova. Donosimo popis borbi (od prve do zadnje) koji je danas objavljen na Internet portalu Sher Dog.
Sergei Kharitonov (Rusija) vs. Pedro Rizzo (Brazil)
Mauricio ?Shogun? Rua (Brazil) vs. Antonio Rogerio Nogueira (Brazil)
Igor Vovchanchyn (Ukrajina) vs. Alistair Overeem (Nizozemska)
Mirko ?Cro Cop? Filipović (Hrvatska) vs. Ibragim Magomedov (Rusija)
Makoto Takimoto (Japan) vs. Kiyoshi Tamura (Japan)
Antonio Rodrigo Nogueira (Brazil) vs. Pawel Nastula (Poljska)
Kazushi Sakuraba (Japan) vs. Ricardo Arona (Brazil)
Wanderlei Silva (Brazil) vs. Kazuhiro Nakamura (Japan)
Preuzeto s index.hr
Mene zanima kad se bori protiv Fedora...
28.8. opbkhopgmfd
Odlično! Znači u nedjelju najvjerojarnij pobjeđuje ovog lika a onda dobija po lampi od Fedora.
Izvorno postao member
. Kužite vi to, toliko podcjenjuju Mirka da mu šalju nekog tamo sparing partnera iz Fedorovog tima...užas.
Tako da im ovaj može iz prve ruke objasnit kako je u ringu s mirkom hehe
Da se ovaj pripremi za 8 mjesec i bum tras mirko...
hmm misliš da će biti u stanju govoriti?! :-)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
da se borite znali bi,da se ni jednog borca ne smije podcijeniti,možda nije dobar kao mirko,ali nema 12 pobijeda samo tako...
To stoji kaj si reko, al realno gledajući njega su i poslali samo za zagrijavenje pred pravi meč s Fedorom...
ma pusti ti zagrijavanje,izgubi sad kao sa onim nigerom,jadna mu majka,opet pada....
Nisi reko čime se baviš ?
ko ja?tajlandski box
dobio je mirkec u 1 rundi,plasiravši lijevu nogu naravno u rebra i pa pa......
svaka cast mirkecu, a fedor nije izgledao bas sretno!i svaka cast mirku na onoj izvedbi da glavni menadzer pride-a pozove ovog na borbu
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Malo se razbahatil mirko u zadnje vrijeme, sad već izvodi šou neki...
a kaj je to bilo,Mirkec puk,a ovaj (kak veli smog )-pa pa.
![]()
Aj valj sace valjda i tog rusa namlatit krajnje je vrjeme
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Odlican midel kick u plucno krilce i samo krik ko kad je Sapa zvajznio. Imam mec odnosno cijeli turnir 500MB sve s nove.
Nece. A kad izgubi onda opet nebumo gledali borbu na tv jer nebudu dali.Izvorno postao booky_boy
![]()
ma nije nikakvo plućno krilce,ni rebro(manjim dijelom je),to je jetra,kao i kod sapa....kad pogodi,gotov si na 10 sec bar,ko da te nekto nožem probada,tipična faca i čučanj za jetru...rebro se može skroz zrokati,onda se ovaj ne bi digo i natuč ,a to boli poslije....a jetra je najgadnija u tom trenutku,jed. paralizira i moraš na pod
mislim da je boks jedan od najglupljih sportova jer mi je sam pojam nekakve tuče primitivan ,(jos kad vidim kak ga je pukmnuo u rebro AUUUUUUU) ali mi je drago zbog Mirka ..
Može bit primitivno ali to je ono kaj ljude privlači i na tome se zarađuje fino.Izvorno postao Gruntovčan
Ti buš se prije zaustavil na cesti kad vidiš da se neko šora, nego kad vidiš da se nekaj normalno dešava, jel tak?![]()
ja znam jos nesto sto privlaci ljude i na cem se fino zaraduje , pa to ne koristim ni uzivam u tome.
mislim an prostituciju jeli![]()
ma kakav box,malo si lončiče pobrkao...box je mila majka za ovo...još ajde da si reko burmanski box,al tetak....ali ak je to primitivno,onda je i iči na tvoje techno partije i droksat se isto
1 vise nejdem onak cesto na partije , ti si pobrko loncice.
2 usporedivat hodanje u krug na 2*3 metra 2 mrge sa IQom 50, gdje je cilj protivnika onemogucit da se dalje mice, sa plesom , ti bas nema nekog smisla .
3 nije box , to je ultimejt fajt , koriste se i ruke i noge i skoro pa da nema pravila.
jos gore, jos je primitivnije od boxa il kak vec , koji ima kakva takva pravila , i nije sam tak lako natuc nekog.
Bookmarks