dire straits,iron-m, u2 ,queen,divlje jagode,thompson,gunsi i tak...ima toga dosta
evo jedan thread da svako napise vrstu glazbe koju voli,najdrazi band ili izvodaca,ak svira mozda neki instrument,ima band------------ubiti sve sto se tice glazbe.
Ja cu prvi:slusam metal(heavy metal,deth metal(pokoji band),i LP od nu-metala) i hard rock,blink182 iz punk rocka
Obozavam LP,Sepulturu,Gunse,Iron Maiden i dosta slicnih bandova
sviram gitaru,imam band koji nema bubnjara(jedan frend uskoci katkad)a prvi demo ce osvanut ovdje
May the Force be with you!
dire straits,iron-m, u2 ,queen,divlje jagode,thompson,gunsi i tak...ima toga dosta
slusam narodnjake, komercijalu, hiphop,rap, hladno pivo, coldplay, i tako. vec je bilo par topica
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
killa koja je razlika u hip-hopu i rapu?
Antrax-da su bar dobili jos onaj "rat" s metallicom,di bi im bio kraj
a čuj, upućeniji znaju da je rap samo dio hip hopa, dok sam hip hop obuhvaća cijelu jednu kulturu, od odijevanja, preko MCa, do grafita čak.Izvorno postao coma_zgb
slična stvar kao i sa raveom.
da, to je bio i cilj moga pitanja. hip-hop obuhvaca mc-je, dj-je, brejkere i grafite. rap je samo muzika, a hip-hop kultura. nemozes reci da slusas i jedno i drugo jer je besmisleno.
ja slusam rap i r'n'b uglavnom, iako volim poslusati i neku drugu vrstu muzike ako mi se svidi stvar
ja u pravilu slusam sve sto mi se svidi tako da nisam pretjerani poklonik neke vrste muzike.
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
da, to im je usput nakon metal kampaIzvorno postao IggXy
inače nebi bili tako odvažni
iako nema do harmonikeIzvorno postao McLaren
![]()
bolje da dodu tak nek da opce ne doduIzvorno postao sodom
Svašta mogu slušati ali narodnjake ni u "thumbnail" modu..
(psy)trance, DnB, goa, lounge, house, hladno pivo, etc etc...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
slažem se....
Definitivno. A od glazbe nemam neki žanr ili pravac koji posebno preferiram, a trenutno na playlisti u winampu su mi: LCD Soundsystem, Roisin Murphy, Audio Bullys, Daft Punk, Hot Hot Heat, Planet Funk, Amerie, John Butler Trio, Do Me Bad Things, Fischerspooner, Nine Inch Nails, James Blunt, Royksopp, Basement Jaxx...
royksoppja preslusavam novi album od shakire. odlican je.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Rap = Stihovi. Ritmika i brzi govor.Izvorno postao coma_zgb
Hip Hop = The beat. Teški bas i ludi ritmovi.
...........................
Izvorno postao coma_zgb
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
npr Busta Ryhmes - break ya neck (mislim da sam pogodio kako se piše..) kako sam se potrgao na spot! A tip je frik teški!!Izvorno postao Vuki
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
cajkuše , ali kad idem van onda sam uglavnom kulturan gradanin , slusam cajke ali smanjim na 3/35 u autu , obucem kosulju , idem na in mjesta na jarunu i slicnim pozerskim sranjima , i slusam komercijalu , black eyed peas , mtv , viva, ma sta dode pod ruku
btw samo da napomenem, prije par vikenda , nestalo struje u Makau , na jarunu , na pol cuke nestalo struje.Ljudi , sta ce radit , krenula pjesma.
lol
pogodite kaj su pjevali
hehehe
Ja nedjelim muziku na punk metal rock....kod mene je samo metallica jedna i jedina i nadam se da ce u narednih 20 god i ostati jedina.Ima jos tu stvarčica koje padaju u drugi plan ali metallica je jedna i jedina
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Ma slušam svašta,kak mi dođe imam na cd-ima:ac/dc,aerosmit,atomsko sklonište,Beatles,D.Bowie,Bob Marley,Braveheart(muzika iz filma)Bluz piaca grande,Bijelo dugme,Brega(underground)Bach,Bethoven,Giboni Irske narodne,Deep purple,čajkovski,dvoržak,Hendrix,Marvin Gay,Halid,Hanka,meho,Hoki,Hladno pivo,gustafi,grašo,idoli,janis joplin,Jenifer Lopez,master blaster,Santana,offspringer,shakira,Rokling stones,Tina,zabranjeno pušenje,ZZ Top,Dean Martin ,Klape,Mate Bulić,Jana,Magazin,verdi,Pavarotti,Van Halen,led zep,severina,,Tomson,Vatrogasci,Safet,Aerodrom,Leb i sol,EKV,ravel,Vivaldi,Steve Ray ,Regge,oliver,abba,Partybrejkers,U2.Gunsi,pisarovi ćka,hitovi 70,Zagorske i tak.
![]()
J na to mogu samo reci da se metallica prodala,oni su sad jedna u*rana komercijala,vise ne rade glazbu da bi svirali,nego za pare,mislim,daj usporedi St:Anger s npr. Mastrer of Puppets-pa to ne da nije ista glazaba,to je ko Zemlja i Pluton,ja slusam Metalicu koja je postojala nekad,tj. njihove strae albume,ali oni su za mene sad prah i pepeo,ko da vise ni ne svirajuIzvorno postao booky_boy
Ja se ne obazirem na to je li nešto komercijala ili nije. Ako mi se svidi - svidi. Neću sad ja tajit da nekad volim zatulit uz neki ljigavi sentiš iz '87. A i zavisi od raspoloženja.
slusam Postolar Tripper, Vatrogasce, ponekad i dj krmaka i druge. Od stranih rap naravno
Bookmarks