ak gledas ispod 300kn,onda da.......................
Ovo:
Gigabyte ATI Radeon 9250 bulk, 128MB DDR, TV-out za 282,07kn i 2 godine garancije? ja imam glupu nvidia geforce 2 64mb i garant gta san andreas ne bu radil na njoj... tak da bi štel kupiti ovo!
Možda ima neko da mi proda rabljenu, al da ima 128mb i da je ispod 300 kn.
i da dal se još isplati ovo kupit: DDR 256MB PC2700 (333MHz),V-Data za 158,97 kn i još 2 godine garancije. također ak neko ima rabljenu (256mb) za prodat nek se javi, al ne više od 200kn
ak gledas ispod 300kn,onda da.......................
May the Force be with you!
koje?.....
GTA: San Andreas bi ti vjerojatno trebao radit na 9250... naravno zaboravi na detalje te AA/AF
P.S. Obavezno uzmi model sa 128-bitnom memorijom.
kaj to je AA/AF?
a ovo: ati radeon 9700 (neznam kolko mb) 250kn- kolko mb ima 9700? to sam našel u oglasniku
i ovo: Memorija DDR 256x2 PC 3200 400Mhz SAmsung, 250 kn također sam našel u oglasniku
Antialiasing (AA) - Proces "omeksavanja" rubova objekata, stvaranjema mekseg tonskog prijelaza izmedu piksela pozadine i piksela samog objekta. Postoji vise metoda antialiasinga, od kojih je danas najcesci FSAA (supersampling i multisampling)
Anisotropic filtering (AF) - napredniji oblik filtriranja slike od onog bilinearnog i trilinearnog, koristi se za sto pravilnije renderiranje tekstura na ekranu (AF rasclanjuje teksture na trapezoide, pravokutnike i paralelograme)
P.S. 9700? Pogledaj u kakvom je stanju graficka, ak je u dobrom stanju kupuj, to je daleko bolje od 9250. Cini mi se da 9700 serija ima 128 MB.
i još se isplati kupit ovo (iak znam da se jakooo isplati) DVD rom 50kn
Uzmi i taj DVD-ROM ak vec nemas jedan (), samo se uvjeri da sve radi prije nego sto das lovu.
![]()
pa naravno da bum provjeril! daj mi reci dal bude 1300mhz procesora dosta za gta sa?
Bude dosta, al reci koji je proc u pitanju.
Minimum System Requirements:
- 1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor
- 256MB of RAM
- 8x DVD-ROM Drive
- 3.6 GB of free Hard Disk space for a minimal install
- 64MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce3" or better)
- DirectX 9 compatible Stereo Sound Card
- Keyboard & Mouse
adm duron.....
Uf, kud bas Duron... Probaj, pa ak radi dobro, a ak ne radi probaj nac neki AMD Athlon 2200+ (rabljeni ne bi trebao kostat vise od 150-200 kn...)
ajjj nema... najjeftinije kaj sam našel je ovo: AMD Athlon XP 2200+, MB K7S5a PRO, Cooler 600kn kaj opće je to "MBK7S5a PRO"?
Maticna ploca i nije neka prevelika cijena a probaj mu je jos rusit na 500!!!!Izvorno postao ipavli19
čuj, ako hoćeš igrati igru bez trzanja i da ti ide glatko, minimalno moraš imati 512MB rama... ono njihovo minimalno ti je bukvalno minimalno za igru da bi se uopće pokrenula...
Slažem se, posebno u nekoj normalnoj rezi
Frendu na Ati 9200 ne radi dobro SA ( likovi su gotovo prozirni ). Valjda je na 9250 bolja situacija
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
...jesu ali minimalno pošto je ovdje skoro razlika samo u driverima...
Onda 92XX serija nije dobra za SA. 9700 ćeš teško naći za ispod 300, u oglasniku sam našao za 600kn... I 9600 radi pristojno
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks