To sve zavisi od aparata do aparata...
Meni recimo je mob sheban zbog License Managera.
Evo ja sam otkrio 3 (za sad) programa koji ometaju rad nokie 6600,a to su: sms planner,JJkeylock i smart answer.
Malo je trebalo da odnesem telefon na servis jer je bio poceo totalno cudno da se ponasa,nije htjeo da otvori galeriju i file manager,screen saver nije radio,baterija se brze trosila i jos je toga bilo nemogu se sjetit,i pocnem ja da brisem jedan po jedan program i kad sam izbrisao ova 3 telefon je poceo da radi savrseno,mozda to ne smeta svakoj 6600 ali meni je eto velike probleme zadavalo i od sad pazim sta instaliram,pa eto ako jos neko zna za neke programe koji smetaju neka pise ovdje da nam je svima na uvidu.
To sve zavisi od aparata do aparata...
Meni recimo je mob sheban zbog License Managera.
A za N-Gage nemojte nikad instalirat nikakve screensavere!
I meni je bio zbog toga na popravku!
...samo da napomenem - nikad nemojte u nokiama 3650/3660 i N-gage pokušavat mijenjat fontove slova jer ćete morat mob nosit na popravak... za 6600 i ostale ne znam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@IvanD
Mozda si ti zakacio neki dobar virus!!
@Cykke
Sta ti konkretno sje****? Sto ga nezbrises?
Jesam, ali ocito je ostavio jos nesto za sabom...
Shebe ti poruke - pokaze ti sa samo mala ikonica u kutu, bez zvuka, vibre ili pop-upa
Ne vjerujem da je virus,jer prije instaliranja svaki program skeniram na kompu a imam i na mobu antivirus pa i sa njim skeniram i nikad nista ne nadje.
Bookmarks