pa ja mislim da se ništa ne bi trebalo dogoditi kad ga staviš ali pričekaj nekog iskusnijeg jer nisam baš siguran![]()
![]()
Imam siemens CX70 (CXT70 - onaj od T-mobile-a) i neki firmwyre koji ne dopušta snimanje videa preko 30 sekunda. Našao sam na netu fw25, pa me zanima je li sigurno vratiti stari firmware na ovaj mob???
Samo radi informacije update sam skinuo sa Siemensove stranice. Evo onih nekih pojedinosti:
Model: CX70
Varriant: B403 (v. 25).
Pliz recite ako je netko imao iskustva s vraćanjem starijeg Firmware-a ili samo recite što mislite jeli sigurno ovo uraditi???
Zadnji uredio Sljaka : 23-06-2005 u 12:07
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
pa ja mislim da se ništa ne bi trebalo dogoditi kad ga staviš ali pričekaj nekog iskusnijeg jer nisam baš siguran![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Kao prvo, s službenim Siemensovim nećeš moći napraviti.
Downgreadanje nije baš sigurno, ali vjerojatno će biti bez posljedica (ipak ti ne preporučam ako baš ne moraš)
kako je rekao Dark, sa sluzbenim update-om sa Siemens-ovih stranica NIJE moguce napraviti downgrade - za to ti treba Winswup. Dakko da tim postupkom gubis pravo garancije ako sto pođe po krivu...
Spustanje verzije se NE preporucuje, ali je moguce...
maraschino - PTICICA
E sad kad necu raditi downgrade postoji li koji drugi način da na cx70 napravim snimanje ograničeno memorijom???
Bookmarks