od iza mi izgleda ful smiješno
Službene slike
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
od iza mi izgleda ful smiješno
Nedorečeno...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Žemski auto. Isto kao i 206 cc
......ma daj, pa ne bi ga vozio... a kamoli kupio...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ko buhtla...
Ti "dvosjedi" mi se uopce ne svidjaju!!!
Ništa posebno!
Da uzimam tak neki auto, uzeo bi Peugeot 307 CC...to mi je jedan od najljepših kabrioleta...pogotovo boje trule višnje sa crvenom kožom![]()
Bom Chicka WahWah
kada sam prvi puta vidio 307 CC bio sam oduševljen, ali sad mi uopće nije nešto......iako je mnogo bolji od 206 CC i ovog bumbaraIzvorno postao PhytoSculpt
Ne znam, al meni je taj auto mrak...nije nešto ekstremno skup, a opet je elegantan i lijep...tko zna, za godinu-dve kad završim faks i dobijem diplomu, možda mi se starci smiluju![]()
Bom Chicka WahWah
taj auto košta cca 30000 E, a ja bi za te pare kupio recimo rabljeni boxter ili tako nešto......
Kojih 30000 eura?!? Imaš ga već za 20-25 soma eura novog iz auto salona...
Bom Chicka WahWah
na www.peugeot.hr piše da je osnovna cijena 307 CC 1.6 Dynamique 181000 knIzvorno postao PhytoSculpt
metalik crvena je 4000
kožna sjedala 11500
kožna unutrašnjost 18500
alu naplatci 4500
alarm 2000
to je još 40000
ili ukupno 221000 a to je ono što sam rekao
ako uzmeš 2.0, pa još malo više opreme, platit ćeš i više.......
A i ti sad usporedujes babe i zabe. Dis ovo malo cudo usporedit s golijatom. Ak cemo tako onda bi ja m3 kabrio.Izvorno postao PhytoSculpt
auto mi izgleda ko igračka
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks