nemas nikakve potrebe sa formatom,to je sasvim normalno....
sto se tice bellera na 6630 znam da dosta ljudi ima isti problem (ukljucujuci mene) i da je to do softvera...
ps. pozdrav i dobrodošo na forum ali nemoj stavljat bok u naslov teme
Zanima me da li itko ima koji program tipa Black list, ACM ,black baller a da mu radi na 6630?? Meni ni jedan od tih ne radi. E sad mora da je fora u verzijama,pa mi pomozite i recite koja radi...Malo sam cackao po nekim forumima ali nema nista o tome konkretno.
I imam problem sa RAM memorijom. Pokrenem 4 must have programa,svaki trosi oko 160K, i meni RAM memorija mobitela padne na 4 i nesto M...
To sa SysMan-om pratim. Da li je to normalno ili bi bilo dobro da bacim format?
A cini mi se da ne treba format, jer cim killam te programe,ostane mi oko 8M slobodnog rama...
hvala
nemas nikakve potrebe sa formatom,to je sasvim normalno....
sto se tice bellera na 6630 znam da dosta ljudi ima isti problem (ukljucujuci mene) i da je to do softvera...
ps. pozdrav i dobrodošo na forum ali nemoj stavljat bok u naslov teme
Hvala na informacijama.
Hvala na gostoprimstvu.
A za Black ballera, naisao sam na Advanced Call Manager koji radi, 1.05 verzija Full dotSis,samo sto je Trial i ima se 30 odbijenih poziva...
Skinuo i crack,instalirao ga ali onda mi nece uopce da pokrene program...
...ako je dotsis znaci da je sa dotsis-a,znači da je crackan,znaci da u registration trebas upisat 0000![]()
E nece tako.
U zipu dobijem dvi verzije,jedna je 1.05 obicna,znaci trial, a druga je 1.04 ka fol crackirana...
E sad instaliram ja prvo 1.05,ta mi radi,ali kao trial verzija,tad instaliram drugu verziju,1.04, pokrenem ju na 6630,i on mi ispise poruku 18576. To je valjda key pomislih.
Ukucam ja njega, i meni program Welcome registered user,no odma me izbaci u izbornik. tako da ne radi na taj nacin na 6630...
A 0000 odma odbija kao krivi broj,1234 takodjer.
i vidio sam na DotSis stranici da je neko postao 2.0 verziju,trial. Koja radi ali kao trial. 30 diverta i basta.
e onda jednostavno neradi ta verzija,probaj jos sa 12345,...vidim da si postavio pitanje na dotsisu,zanima me odgovor ali cini mi se da ce biti slican kao i moj.
ma nema problema,nije mi to nesto hitno ,ali ne volim imati nesto instalirano a da mi nije u punoj funkciji.
A i program mi se cini kao koristan,ko zna kad bi mi zatrebao.
BTW,jos jedno pitanje koje me muci otkad sam uzea mobitel:
Nece da mi ispise imena kontakata iz imenika u porukama,a ni u pozivima...
Brojevi mi nisu u duplo upisani, neke mi brojeve ispise pod imenom kontakta,a neke nece.
Da li bi to moglo biti do firmwarea? ja imam 2.39.15.
A cini mi se da mi se tu nesto pobrka kad idem napraviti backup mobitela na kompjuter...
A od uvik mi u poslanim porukama pise samo brojeve na koje saljem ako ih ja sam kucam,a ako u novoj poruci ubacim kontakt iz imenika,ako ga ne pisem sam,onda mi u poslanim bude ime te osobe iz imenika... To mora da je greska firmwarea isto...
Nadam se da se kuzi na sto ciljam![]()
Sori što ulijećem sa svojim pitanjem, ali pokušavam deinstalirati Extended Profiles Pro od Psiloca kojem je istekao trial, mada je crackiran, a sad kada ga želim deinstalirati, denistalacija započne, ali usred nje jednostavno prekine, a aplikacija je još uvijek na mobu. Da li da restartam mob ili da u FExploreru brišem. Ili...?
hmm, ja imam 29.39.129 i nisam imo problema s time...probaj kontakte ucitat u memoriju mobitela,neznam sta bi drugo reko,moze bit da je do fw-a
nebi ti preporucio da ga mices direktno iz explorera jel ja imam losa iskustva s tom metodomIzvorno postao frish-KI
![]()
probaj restartat mob,pogledaj koje su ti aplikacije popaljene u pozadini i pokusaj ponovo
Ja kad mi tako nesto zapne sa brisanjem odem lipo u FExplorer i tamo rucno maknem sve sto je vezano uz taj program...
SKini program UnMakeSis.
S njim na kompjuteru otvoris Sis fajlu i vidis di ti se fajle tocno instaliraju na mobitelu... Tako da onda mozes izbrisati sve tragove nekog programa na smartu.
Always Nokia 3510i.
Sve je okej. Ugasio - upalio - ponovo pokrenuo deinstalaciju - i nema.Sad sam stavio verziju sa sodomove stranice, pa se nadam da će barem ta funkcionirati.
@PrimalConcrete,evo dobio si odgovor:-)
...da ti malo pomognem key je 16552![]()
Imam, recimo, mali problem. Od jučer mi se same aplikacije gase koje rade u pozadini. Recimo imam SmartCom i eProfiles koji bi trebali raditi u pozadini, ali ih nema, odnosno ne rade. Kada ih ponovo pokrenem i sa dužim pritiskom na "meni" tipku vidim da su tu, ali kad to ponovo napravim malo kasnije - više ih nema. U čemu je stvar?
Bookmarks