Nemaju HR garanciju, nego je servis u IT
u mercatoneu su mobovi i po 500 kuna jeftiniji nego u ostalim dućanima. Zašto je to tako? Jeli tu uključena mogućnost šverca ili su možda bogati pa nam prodaju mobitele za sitne pare?
Nemaju HR garanciju, nego je servis u IT
i ne samo to.. znali su kupce zaribati sa garancijama (barem sam ja tako čuo ili čitao (nakon tako nečeg sam prestao pratit, a odavno prekrižio kupnju na takvim mjestima). može ti se desit da npr. kupiš telefon i dobiješ garanciju na drugi IMEI telefona pa ak ne radi i dođeš reklamirati - mo'š se slikat. napominjem, to je ono što sam ja čuo i nisam bio u toj situaciji, ali ako ćeš tamo kaj kupovati pazi da te tako ne zaribaju na garanciji jer se tamo neki brojevi ne poklapaju.
a jedako tako postoji mogućnost da dobivaju telefone koji su lošije prošli na testovima kvalitete pa su podložniji nedostacima i eventualnim kvarovima.
Ja nista ne tvrdim nego sam ovako cuo...
Nabavljaju telefone sumnjivim putevima u Italiji,... Na servis se ceka i po mjesec dana
Forumaš godine :)
da i ja sam cuo da se kad ga das na popravak ak ti se pokvari i ako imas garanciju da cekas ne mjesec kako je reko sezam nego cak tri mjeseca
hehe, zato ja nikad kod njih nisam nista nikad kupio![]()
Forumaš godine :)
kužiš - samsung A 800 je kod njih 1460 kn, dok je u npr shopping centru prečko 2100 kn - pa di je tu logika?
Šverc komerc!
Kaj ne?
cini se da je
Talijan = mafijaš![]()
Bolje prekrizi kupovinu mobitela u SC u Prečkom jer tamo živim i mogu ti potvrditi da su u ŠCP-u mobiteli skuplji 100-400kn nego u drugim dućanima!Poslao: dj_velja
kužiš - samsung A 800 je kod njih 1460 kn, dok je u npr shopping centru prečko 2100 kn - pa di je tu logika?
kaj misliš, di su u Zagrebu najjeftiniji mobiteli, (a da i ispravno rade po mogućnosti)
U OglasnikuPoslao: dj_velja
kaj misliš, di su u Zagrebu najjeftiniji mobiteli, (a da i ispravno rade po mogućnosti)![]()
Pogledaj malo po imortane centru nađe se dosta povoljnih dućana!
pa tamo bas i ne, nego u ilici 357 ja mislim da sam rekao tocan broj
Htio bi si kupiti D900 ovih dana pa me zanima dal bi mi netko mogao preporuciti gdje mi je najbolje da ga kupim?!
HVALA!
BORO
Digao si temu staru 4 godine, pa kaj nije bilo nikakve novije...![]()
Tek si roden pa ocito nisi vidio.
Search->plavi oglasnik->ducani u gradu koji prodaju polovne/nove telefone...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
@ Boro26 ajde molim te razmisli malo kakve veze ima jeftinija prodaja mobitela u Mercatoneu sa tvojim pitanjem.
Da se ovo ponovo ne povlači bez veze najbolje je![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks