jel vam u BT postavkama uključeno da se vidljivi?
Posjedujem V 3 i V 547. Pokušavam ih spojiti preko bluetooth-a i nikako mi ne uspijeva, odnosno sve sam napravio kako pise u uputama i nista. pokusao sam otići u meni pod slike, kopiraj, te traži uređaj i ništaaaaaa. Na oba tel. je ukljucen "plavi zub" i sve postavke za spajanje i nistaaaaaaaaaaaaaaaa,
Help.
V 3 je kupljena u slobodnoj prodaji mada ima logo od o2, a v547 kupljen kod t-mobile.
Kako izbrisati slike,melodije i početne grafike o t-mobile?
Upomoć........................................
Zadnji uredio Sleepwalker : 22-06-2005 u 16:54
jel vam u BT postavkama uključeno da se vidljivi?
Je na oba uređaja
Ma radi sa kabelom savršeno na komp. samo nikako sa BT da upari ova dva, ne kužim ili sam bedast ili je negdje neka fora.
Ne kužim kak da ih uparim
ako na oba uređaja postoji aktivna ikonica za BT, onda je na oba uključen. cijeli postupak se svodi na čisto kopiranje, a sam uređaj onda dalje radi svoje, korisnik samo potvrđuje, nije potrebna lozinka između dvije motorole.
ja sam slao sa i na V3 s v550 i Samsung D500 bez problema
to mi je jasno i tako sam napravio, ali nista se ne dogadja niti v 3 vidi v 547 niti v 547 ne vidi v 3, pokušao sam na više načina ali ne ide
ugasiti oba uređaja, izvaditi bateriju, vratiti, upaliti i ponoviti gore navedeni postupakIzvorno postao Sleepwalker
jedin nisam vadio baterije sve ostalo sam probao(gasiti-paliti) itd.
Ja sam bez beda spojio V3 na PC preko BTa, i v3 sa v525 (baš sam probao copy slike, i radi ko urica)![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa da... ja bih odnio te mobitele na servis, ako su pod garancijom, a u suprotnom flashat.
Proradilo, hvala na trudu.
ah, pa i moralo je ako su oba mobitela ispravna. već sam pisao ovdje da je bitno nekad ponovno upalit/ugasit mobitel i/ili izvadit bateriju da si on malo počisti memoriju. to je jedan od bugova novijih motorola.Izvorno postao Sleepwalker
bitno da je rješeno
Bookmarks