Za E800 moraš imati odgovarajući software (imaš na www.et-mobile.net) i kabel PCB133LBE koji možeš kupiti u Europatrade i cijena je oko 150kn...
Molim vas recite kako skinuti melodije ili sličice sa interneta na mobitel tj. kako prebaciti sa PC-a na mobitel? Dali za to treba neki program? Koji i gdje da ga nađem? Ili trebaju kablovi? Mobitel: E800
Za E800 moraš imati odgovarajući software (imaš na www.et-mobile.net) i kabel PCB133LBE koji možeš kupiti u Europatrade i cijena je oko 150kn...
Bom Chicka WahWah
ili mozes pomocu infracrvenog porta!!
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
A kako se radi preko infracrvenog?Izvorno postao McLaren
Moraš kupiti IrDa adapter koji ti košta kojih 150kn...instaliraš drivere na komp i instaliraš software za E800 (dao sam ti gore link)...tada bi to trebalo raditi (P.S. nemoj zaboraviti uključiti IrDu na mobu)
Ako ti slučajno ne bude radilo, probaj updateat Windowse...također pazi na model kabela koji kupuješ (ako ga kupuješ) i koji software skidaš (treba ti PC software PIMS & File Manager 1.0)....
Bom Chicka WahWah
pusti kabel !!! ista je cijena ka i Irda ali sa kabelom od Samsunga možeš handlat samo te modele a sa Irdom skoro sve telefone s Irdom) nemoj šupcima davat 150 kn i da budeš osuđena na taj i slični model.
moja preporuka Irda
dobar grah daleko se čuje
Ali s IrDom se trebaš skrumpirat jer sam čuo da jako puno ljudi ima problema sa spajanjem Samsunga prek IrDe na komp...nisam ni ja iznimka...nisam mogao spojiti ni E820, ni D410 s IrDom na komp...ak ne mijenja često mobove, mislim da je kabel bolja solucija - ak niš drugo bar će raditi...Izvorno postao KaKaV NeReD
Bom Chicka WahWah
treba imat SW za taj mobitel i to je to.
dobar grah daleko se čuje
To ti nema veze, nego jednostavno komp treba biti podešen ko urica da bi sve to radilo...
Kad sam imao E820, nisam ga mogao spojiti preko IrDe doma, pa da mu hebes mamu, ali kad sam ga odnio u Sesvete u Europatrade da mi ga provjere, njima je radio bez problema što znači da nije stvar u mobu...inače, E820 je T-Mobile inačica E800, tako da su po funkcijama, izgledu, pa i softwareu identični...
Bom Chicka WahWah
A dajte mi recite da li mogu sa mobitela na drugi mobitel preko infracrvenog poslat sliku? Mislila sam da mogu, ali samo mogu one telefonske brojeve slati i te gluposti. Zašto ne i slike i tonove?
nazalost starije serije samsunga nemogu slati nista osim tel brojeva.Ja imam d500 i eto on moze slati sve i preko infracrvenog i preko bluetootha
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Bookmarks