Neću sadržaj dvd-a nego cd-r.
Kolko opće ima cd-a (cd-r) san andreas... i koji cd je za igranje, ak opće treba...
Neću sadržaj dvd-a nego cd-r.
Kolko opće ima cd-a (cd-r) san andreas... i koji cd je za igranje, ak opće treba...
a za koji će ti to k***
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ja mislim da je tek izaso ko DVD, a ne jos ne CDevima!!!!!
mozda covjek nema dvd-rom
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
da nemam ga...
a se igra san andreas s dvd-om?
ja bum stavil svoj hard kod frenda (on ima dvd rom) i instalirat ću si gta san andreas. al neznam dal ću ga moć igrat...
Nisam siguran, ali uvijek si možeš napraviti image dvd-a i mountati ga sa deamon toolsima ili alcoholom 120%...
joj skroz sam zaboravil na taj program!!! HVALA GOG!!! zaslužil si reputaciju (al ti ju sad nemogu dat...)
može![]()
il odeš na www.megagames.com i skineš nocd
inace SA se moze igrati bez dvd-a u kompu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jel taj nastavak kaj bolji od prednodnog ?
...jel misliš od Vice citya - što se tiče grafike, nije puno napredovao, ali je dodano dosta mogućnosti kod lika - sad vozi bicikl, mora održavat formu, znači ići u teretanu itd. ... pročitaj malo prijašnje postove...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To me zanimalo. Budem pročital, valjda je u drugom topicu.Izvorno postao Eminem
malo glupo pitanje i u krivoj temi. pa naravno da je bolji. grafika je ostala na razini vice citya ali igra je doradjena u ostalim elementima, veci grad, naprednije funkcije itd
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks