Već je bila rasprava o tome. Cijena će joj padati s vremenom, ali ne znatno, jer ipak je to 3G mobitel za videotelefoniju koja se još nije popularizirala.
Na www.mobilnisvet.com sam vidio test Nokie N70. Mislim da ce to uzrokovati pad cijena 6680 koju planiram kupiti. Što vi mislite o tome???
Već je bila rasprava o tome. Cijena će joj padati s vremenom, ali ne znatno, jer ipak je to 3G mobitel za videotelefoniju koja se još nije popularizirala.
Ja mislim da ce mu cijena do 9 mj. pasti na nekih 2200kn. Toliko je sada 6630 koja se može naci i jeftinije. Friski sta mislis jel se isplati uzeti 6670?Koliko je to slabije od 6680. Bio bi zadovoljan i sa 6681 jer me ta videotelefonija bas ne zanima previše.
ipak je malo previše novaca za čeličnu masku,a N90 mi je ljepši.
P.S. a ona drvenjača (desno)valjda može i navigat.Kaj sve neče zmislit![]()
Neće sigurno. To je nerealno očekivati, ako je sad oko 5 tisuća. A jedna 7610 košta preko 3 tisuće te 6630 oko 4 tiskuće kuna. Ja sam ti imao 7610 koja je zapravo "fancy" verzija 6670 i po skoro svemu su jednake, stoga ju mogu preporučiti. Ja sam bio ful zadovoljan s njom. Slabije je od 6680 po tome što ima "samo" jednu kameru, ali ne bih uzimao 6681 jer ima isti procesor kao i 6680 te 6630, ali je prema reakcijama vlasnika, 6680 znatno sporija od 6630.
N70 je kopija 6680, ako ništa drugo, bar po izgledu...
Bom Chicka WahWah
Nisam probao niti jedan od mob. koje si naveo vec sam samo citao testove. Meni se cini da je to oko brzine malo prenapuhano. Neznam koliko se to sve osijeti prilikom korištenja. Što se tice cijena, mene zanimaju cijene u oglasniku jer ga tako mislim uzeti. Povoljno mi se cini i ponuda t-mobila na pretplatu od 150 kn mjesecno 6680-3500kn, samo bih radije pricekao da vidim hoce tele 2 ponuditi kakav simbijaner. Na mobilnomsvetu sam vidio da je 6670 245 eura kod njih što mi se cini ful povoljno. Koliko bi njemu mogla trajati baterija sa prosjecnim koristenjem?
to je relativno pitanje, meni je n7610 trajo 3 dana uz korištenje isto kao i sada n6630.
Ak misliš na 6670, njemu ti baterija uz prosječno korištenje traje kojih 2-3 dana...
Bom Chicka WahWah
To sa brzinom stoji i ja to dokazujem, jer se brzina između 7610 i 6630 jako primjećuje. A ako ti se da čekati kraj ljeta da vidiš što će Tele2 ponuditi, samo daj, samo čekanje povoljnije cijene nema nekog smisla, jer onda izađe neke noviji i bolji, pa ti ovaj više nije fora itd... Za bateriju očekuj cca 2 dana. Puno više od toga teško da će biti moguće.
mislim da je najpametnije trenutno uzet n6630 s obzirom da mu je pala cijena,a ovo o brzini mogu i ja potvrditi, na n6630 je znatno bolja od 7610/6670 to je neupitno.
To je zadovoljavajuce. Na nekim forumima sam citao da na 6630 zna baterija trajati 1 dan, a to mi je neprihvatljivo. Mislim da cu si uzeti 6670 pošto mu je cijen u oglasniku 280 eura.Jel zna netko jel se može naruciti iz srbije da mi posalju postom pa da im platim pouzecem?Hoce li tele 2 odmah krenuti sa videotelefonijom?Ako hoce, onda predpostavljam da bi se 6680 mogla naci u njihovoj ponudi.
bilo je takvih postova i na ovom forumu![]()
to ovisi i o softveru mobitela,..osobno kad bih biro između 7610/6670 uzeo bi ovaj prvi.
To ne možemo znati hoće li krenuti sa videotelefonijom, ali iskreno sumnjam jer je oprema skupa, a videotelefonija nije ni približno nekoj komercijalnoj iskoristivosti. A baterija ako ti ne bude trajala bar dva dana, onda odneseš mob u servis da ti stave novi softver, a ako treba i fw.
7610 je skuplji nekih 50 eura u prosjeku.To bi bio prvi plus za 6670 a i dizajn mi je draži klasicniji, pa bi rado uzeo cisto srebrnu masku.Ona tamno plava mi se nesvidja.N6630 mi se nesvidja po izgledu (moje subjektivno misljenje).
a ti bi preko dunava,di su svi mobači jeftini...pa da se može naručiti,mislim da bi to svatko od nas napravi,jer je to strašno kak je tam sve jeftino
Nije mi jasno da nokia ne može napraviti bateriju koja ce simbijanera držati 5-6 dana.Ove jeftine 6610i znaju toliko izdržati.Sonyericson mi se cini u blagoj prednosti sto se tice baterija u odnosu na nokiu.
Pa kad symbian mobiteli imaju puno jače procesore koji gutaju puno struje. Kod SX1 je stvar bila još i gora.
U Srbiji su puno jeftiniji, to sam i ja primjetio.Razlika u cijeni je tolika da se isplati sjesti u auto i odvesti tamo.Jos dobijes i garanciju posto kupujes mobitel u trgovini.Jel zna netko koliko kostaju 6680/6681 u Italiji, ona mreža TIM?
Probaj zaobići taj TIM, jer je većina imala problema s njihovim uređajima. Mene uključujući.
moram upozorit da se skrenulo sa teme,pa vas molim da se ne udaljavate previše.
pa šta čekaš,natankaj auto i špura...
Znam da više gutaju ali mogu staviti bateriju veceg kapaciteta a težinu štediti na nekim drugim komponentama.Izvorno postao frish-KI
Vjerovatno postoji razlog zašto ne stavljaju jače baterije, vjerovatno zbog troška, ali sodom nas je upozorio, udaljili smo se od teme. Iskreno, i ja bih si piknuo tu N70, ali nekako mi reiewovi i nisu nešto bajni. Ima vremena.
Mislim da su razlike u odnosu na 6680 minimalne i samo estetske, možda neka nova funkcija koju necu ni koristiti. U testu na mobilnomsvetu.com su spominjali lošu izradu 6680, odnosno loše rješene spojeve kucista.Mislim da ce to biti u narednim mjesecima rješeno i to ce biti idealna kupovina ako mu padne cijena.Prvi macici se u vodu bacaju kako kaže narodna poslovica.
Bookmarks