o tome se već raspravljalo prije Mclaren zato malo pogledaj. Imaš www.zedge.no a osim toga krivo ti glasi tema
Trebao bih Easy Studio za D500, ali velicina je 100MB a meni ce za to trebati uzasno puno da skinem (56k veza) pa molim nekoga tko to ima ako ikako moze snimiti na cd i dati mi ili prodati...
Jos jedno pitanje .. dali netko zna gdje na internetu naci hrpu onih stosnih gif animacija za ubaciti u mobitel kao pozadine ili foto pozivatelja?tnx
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
o tome se već raspravljalo prije Mclaren zato malo pogledaj. Imaš www.zedge.no a osim toga krivo ti glasi tema
ne glasi krivo jer ga nemogu spojiti s kompom i sinkronizirati bez toga...
Otkud ti to da EasyStudio ima 100mb?! Ja sam ga imao i imao je između 35-40mb...ali ako kupiš BT dongle, EasyStudio ti niti neće trebati jer onda prebacuješ podatke preko File Transfera koji ćeš dobiti na CD-u sa BT dongleom...
Bom Chicka WahWah
da znam mogu ja i prek infracrvenog to slat al nemrem imenik prebaciti odjednom cijeli na komp i tako, a odi pogledaj na et stranicu pa ces vidjet kolko mb ima...
Evo ti link taj Easy Studio ti ima 50 MB a imaš i PC sync za blutooth http://europe.samsungmobile.com/eng/..._name=SGH-D500
uzmi si neki download manager i usput dok malo pregledavaš forum, nek ti ga skida i malo po malo će ga skinut...
@skyward, gle nemoj mi prodavat spike odi na www.et-mobile.net i pogledaj da easy studio II za d500 ima 118 MB!!!!
@kinfa, ma znas koliko mi pise da mi treba da skine 20 sati pa pobogu neda mi se toliko cekat za obican program!!
zato i trazim nekoga ko to ima
Ako imaš BT donge, ne treba ti easy studio. Sve radiš preko njegove ikone...
livin' fast
Izvorno postao McLaren
KUPI BT !!!! Jeftin je, brz je, i ne treba ti nikakav softver, + mzes prebacivati sta oces...i phone book........
KUPI BT!!!!
...dakle PIMS&FILE MANAGER 44MB
PC SYNCHRONIZATION 61MB-- zajedno preko 100MB
Bookmarks