Nisam siguran, ali mislim da ti .wav fileove ne svira...software možeš promijeniti u EM servisu, a broj servisa ti je 01/2356-040...
Naime ja sam isto kupio pred 2-3 dana mob i zanima me kolko košta mijenjanje softwarea da maknem onaj branding od t-mobile i jel moguće kako to napravit doma pomoću kompa i jel ima kakvih linkova za to gdje je objašnjeno??
Sljedeće me zanima šta taj mobitel nemože svirati wav fileove?? Probao sam preko bluetootha ubacit wav zvuk ženskog glasa kako javlja o pristiglom sms-u i neće ga kopirat dok mid kopira normalno??
hvala.
Nisam siguran, ali mislim da ti .wav fileove ne svira...software možeš promijeniti u EM servisu, a broj servisa ti je 01/2356-040...
Bom Chicka WahWah
ne podržava .wav. Flashat ga ne možeš kod kuće, nažalost bez opremeIzvorno postao PhytoSculpt
Najjednostavnije ti je otići u servis...znam da u Siemensu i Nokiji besplatno mijenjao software barem jedanput sa garancijom...ne vidim razlog zašto ti nebi stavili novi...
Bom Chicka WahWah
razlog je taj što to neće napravit, taj T630 je vjerovatno pod garancijom, nema šanse da mu stave unbranded soft. A ako to napravi netko van ovlaštenog servisa, garancija ne vrijediIzvorno postao PhytoSculpt
A onda ću pričekat da istekne garancija ili barem nakon 8-9 mjeseci pa možda i odnesem za novi soft... Šta u biti sve dobivam sa novim softom osim šta nema onog glupog spajanja na t-zones gornjom desnom tipkom?
BTW. jel moguće promijenit one kratice kad pomaknem joystick onaj mali npr. prema gore da nije pisanje oruka nego nešto drugo itd..
Uglavnom bugfixove, eventualno malo na brzini i stednji baterije.Izvorno postao Chome_02
AFAIK, ne.Izvorno postao Chome_02
Mislim da ti tu cak ni novi softver nece pomoci.![]()
Bookmarks