Nasao sam im usa name .... ugl nista narocito ! Tj za fotku bas i nisu . Steta ali bilo je za ocekivat tako nesto .
Inace usa ime je Opteka . Tako da se nebi zaletjeli .
Ima li ko kakav info o njima ... znam da nisu profi jer su "jeftini" zanima me kakva su stakla tj kakve su slike a o njima ama bas nista nisam nasao ! OSim da ih skvadra kupuje ko luda !!!!
Sad su na akciji pa im je cijena pala oko 50%
Zanimaju me 500/8.0 i 650-1300/8.0-16
http://www.foto-walser.de/index_de.htm
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Imali smo jedan Walimex u FKV klubu i vjeruj mi nije vrijedan spomena. Mislim da ga se danas upotrebljava kao drzac za papir ili slicno, toliko je kvalitetan. Tako da je moj savjet - zaobici u sto sirem luku!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks