ZARADITE 25 USD (za 1 minut)... obavezno pogledajte!
Green zap je novi internacionalni internet servis i
bankovni racun,sa koga
mozete da posaljete ili da primite novac, mozete da kupujete na Ebay, internet
aukcijama u Hrvatskoj, SiCG, BiH i svim prodajnim web mestima na svetu.
Green zap internet bankovni racun mozete otvoriti besplatno i za 1 minut.
Ako danas otvorite Vas novi Green zap internet bankovni racun, na poklon
dobijate 25$, a ako se potrudite i reklamirate Green zap za svakog novog clana
heh... inače ne podržavam ostavljanje linkova sa bilo kakvim referrer ID-jem u njima, nije okej iskorištavati prostor foruma za vlastiti probitak. ovo bih inače obrisao, ali ostavit ću iz razloga da forumaše upozorim na par činjenica:
1. niti e-bay niti yahoo auctions koji su navedeni na stranicama green zapa ne podržavaju green zap kao način plaćanja: yahoo načini plaćanja eBay plaćanje
upozorio sam vas, priča je u najmanju ruku čudna.. ništa konkretno, samo obećanja. istina, ništa vas ne košta, osim zatrpanog mailboxa (možda i obične pošte jednom kad i hrvatski spammeri počnu otkupljivati podatke od onih koji podatke skupljaju i prodaju, poput green zapa).
ma nije meni u cilju da zaradim jer u sustini ja stvarno nista necu kupovati na amazonu ili tako nesto. Greenzap kako pise na njihovom sajtu aktivira tu uslugu 21. juna i navodi bas mnogo sajtova na kojima ce se moci kupovati preko greenzap-a.
Da li je prevara ne znam. Ako jeste onda je stvarno mnogo ljudi nasjelo na to. Meni nije u cilju da prevarim nekog...
Bookmarks