Ne mogu nikako učitat memoriju
kabl je DC-500 da li može bit do njega ili u postavkama trebam još nešto naštimati
Hvala
Ne mogu nikako učitat memoriju
kabl je DC-500 da li može bit do njega ili u postavkama trebam još nešto naštimati
Hvala
morat ćeš patchat boot! DC-500? jel to COM ili što? znam da su USB 510 i 540...imaš tu na forumu objašnjenoIzvorno postao neznalica
je to je COM a to patchat boot ne razumijem
Izvorno postao neznalica
http://www.siemensfreaks.com/php/ubacivanje.php
moraš patchat bootcore s jednom aplikacijom, to ti je chaos java midlet koji ce ti patchirati bootcore i onda ce ti V_Klay prepoznati mob bez problema...
kažem, samo pretraži forum
zaboravio sam napomenut da mi je fw 50 i da li bi to trebalo predstavljati problem
a chaos java midlet nisam nigdje našao za skinut
evo ti ga!Izvorno postao neznalica
kada ga pokrenem piše
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException
trebaš ga preselit u mob i to onda instalirati,i kada se instalira pobriši ga iz moba![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Izvorno postao silvano
preselio sam ga u mob i kada ga pokrenem napiše mi ovu poruku
"java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException"
![]()
da, ali ako je v50 tvornicki onda neces uspijeti patch-irati bootcore...
maraschino - PTICICA
da, ali ako je v50 tvornicki onda neces uspijeti patch-irati bootcore...
jeli misliš na verziju firmwarea ili ??
tvornička je bila 02
e onda mozes...
maraschino - PTICICA
čekaj, nešto mi nije jasno...Izvorno postao 3aTmr
jel ti govoriš da nije moguće napravit patch na originalnom firmwareu, znači i updateanom ili samo onom koji dođe "from the box"? jerbo, nisam dosad to znao...pa me baš zanima.
pozdrav
Ne, nego kad kupis mobitel u ducanu i tvornicki dobijes neku vecu verziju (43, 50 za x65) Chaos java boot patch ne radi nego trebas napraviti test point... I ne mozes vratiti na nizu verziju, tj mozes, ali nista ne dobijes s tim, bootcore je i dalje zasticen...
maraschino - PTICICA
ma super, znači ništa bez TPa..užas.Izvorno postao 3aTmr
moze i bez sa test point adapterima, ali to kosta![]()
maraschino - PTICICA
zar se nikome nije javila ova greška
"java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException"
i zar niko ništa nezna o njoj
ako ti je verzija softwarea v50 nece ti moc nego spusti na v25 pa ce ti moc i meni je moglo
Izvorno postao Big**Smoke**
spusti na bilo koju ispod i radit će...na 43 radi
Jesi siguran u to???Probao sam sa gotovo svim verzijama i patchirao sam ga sa samo v25...........Ne vjerujem da radi sa 41 i 43,ali ako si uspio svaka čast.....Izvorno postao Inovator
je li test point treba za sve mobitele koji imaju v50 ili samo za one koji imaju tvornicki v50
uspio sam da li sada mogu vratiti na v50 i stavljati patchove
Zadnji uredio neznalica : 20-06-2005 u 16:21
ne moraš ostat na toj verziji ako hoćeš stavljati jer ako staviš v50 onda će ti se sve pobrisat i morat ćeš ponovno.![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ne radi na verzijama iznad v25, no ako je tvornicki bila veca verzija, spustanje nece nista promijeniti...
maraschino - PTICICA
Bookmarks