Neznam, ali rađe kupi neku kopiju za 50 kn nego se mučit s tim. I pol djelova nećeš nać, ja što god sam probao izradit nije bilo uvijek nekog dijela.
Za koje sve nokije vrijedi shema ovog kabla ???
http://www.qsl.net/t92pxn/elektronik...ble/n3210.html
Hvala !
Neznam, ali rađe kupi neku kopiju za 50 kn nego se mučit s tim. I pol djelova nećeš nać, ja što god sam probao izradit nije bilo uvijek nekog dijela.
ma za ovu shemu kupiš sve za 10ak KN, zbilja je jednostavnaIzvorno postao Symbian OS
ma gotov sam još mi samo fali konektor za telefon samo mi recite vi za koje sve nokije ovo ide???
i di mogu kupit taj konektor !!
chipoteka ili elektronik centar
chipoteka nema zvao sam !! di je taj elektronik centar ???
di mogu naći raznog softwarea za nokia telefone ??
malo proseseci ovim forumom,o tome se pise ko ludo,pogledaj na Sodomovu stranicu(sodom->profil->njegov site)
USE EDITtak da bude preglednije
May the Force be with you!
neznam ulicu,ali blizu cibone je elektronik centar,u smjeru tresnjevke....
vjerujem da bi inovator mogo znat tocnu adresu
Gundulićeva 3.Izvorno postao sodom
no, preporučujem bolje Elmatis u Zelinskoj 2.
nove modele zaboravi, eventulano radi sa starim nokijama (3310 i slicni)Izvorno postao Ludacris
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
evo pošto je tema "nokia data kabel" zanima me dali postoji kabel za 6600 jer ja sa svojim moram sve preko bluetotha.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
postoji,no neznam kolko ti je to potrebno s obzirom da brzine prijenosa nisu velike
a dali zna možda neko koliko košta,i jedno offtopic pitanje ali se nemojte ljutit jer neznam di bi ga stavio koliko se dugo instalira sp1a za win,i sp 2
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ja sam vidio kabel za 120 kn ali u internet shopu,ako te zanima detaljnije neznam napamet pa me kontaktiraj na pm (sp instalacija ovisi o brzini masine,meni na 1,6ghz-25min,molim te nemoj vise off)
meni su rekli da imaju data kabel za 6600 u dućanu u vukovarskoj (www.play.com.hr) i da košta 119 kn!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Jesam rekao da će biti problema sa dijelovima, a vi odmah rekli da je to sitnica. Eto.
Bookmarks