sa p2kmanom sve iz java foldera skopiraj na komp , i onda nadi koji jar trebas , rinejmaj ga , trebalo bi radit.
Prvo , koristio sam search , al nisam ništa korisnog našo!
Ovako , kako se točno može skinut neka java aplikacija sa mobitela , nisam nikad pokušavo , sad mi nešto treba , i ne mogu to izvest da mi to funkcionira . skinem fileove sa TotalCommanderom , al kad pokušava natrag na mob stavit , onda mi se u Midwayu pojavi onaj error , Jar file open fail!
jad se znaći tako može skinut bez problema , ali JAR ne !
I da li možda postoji neki programčić koji bi kreirao od jad-a Jar file , ko što jadmaker kreira jad-ove iz Jar-eva!
P. L. U. R.
sa p2kmanom sve iz java foldera skopiraj na komp , i onda nadi koji jar trebas , rinejmaj ga , trebalo bi radit.
deri samo s P2K i mora radit...provjereno
evo , skužio sam , stvar je bila u tome što nisam preimenovo fileove nakon što sam ih skinuo , al sad sve radi , HVALA puno!![]()
P.S.-dal je samo kod mene slučaj il je to inače tako , kad skidam na komp sa moba onda mi prvi put neće sejvat , nego ponovo stisnem pa tek onda hoće(p2k)!Nije bitno al me zanima!![]()
P. L. U. R.
evo još neš' , naime , ne mogu ponovo stavit igricu nazad nakon što je izbrišem , a predhodno je skinuta sa neta , ko recimo sa t-zones , a isto tak ne mogu stavit ni igricu koju sam sa motokitom izvuko sa flexa koji nije na mobu , već na kompu ko fajl , jel ima kakvog lijeka za ove slučajeve?
P. L. U. R.
Jesi ju proterao kroz Jad generator. Ako nisi to moraš obavezno napraviti da midway dobije putanju. Uvijek moraš imati 2 faila.......... .jar i .jad.Tek ju onda moš slati ponovo na mob.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
ma znam ja to sve , al me mući zašt ne mogu stavit ove igre koje nisu skinute sa neta na kompu , nego sa mreže, koda imaju neku zaštitu!Izvorno postao zrino
P. L. U. R.
Bookmarks