Da pojednostavim pitanje
ali mogu gledati(čitati forum )preko mog moba?
![]()
Da pojednostavim pitanje
ali mogu gledati(čitati forum )preko mog moba?
![]()
mozes,instaliraj neki web browser (netfront,opera...),samo sto puno love troše slike jel se naplačuje po količini podataka pa preporučam da podesis da ne prikazuje slike..
Hvala kaj si me smjestil,malo sam smotana!Izvorno postao sodom
Znači operu.Netreba mi za slike,več da pročitam nekaj.OK hvala![]()
oko kolko kb se troši bez slika za jedna topic od 10 postova?
Bez Slika,avatara I Ostalih SuviŠnih Stvari Oko 50kb(ovaj Je Post Poslan Sa Nokie 7610)
May the Force be with you!
instalirala sam Net front.Kad hoču otvorit web stranu piše: Invalid DNS value specified. Kaj mu je to? :bunny:
meni je bolja opera i ne javlja nikakve errore!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Izvorno postao silvano
stavila sam operu ali nemam register key.Probala sam s nulama ali ništ.kaj si ti upisao ?
![]()
imam ja operu kaj nije trazila register key,posaljem ti
gle nece mi uploadat da ga posaljem,pa daj probaj na sodomovoj stranici,tam 100% ima
Izvorno postao IvLajec
Pa od tamo sam skinula
![]()
o ovisnik o sodomovoj stranici
probaj jos na www(.)nokiapower(.)com-treba se regat ali ima dosta apliakcija i na mobango.com pogledaj isto
Hvala! ako možeš pošalji mi na mail!Ovo sa registriranjem mi baš i nejde. :bunny:Izvorno postao IvLajec
pa nece mi nesto uplodat da posaljem,kad uspijem posaljem ti
Izvorno postao IvLajec
hvala!!!!!!!!
![]()
evo poslano,a sto se tice NET front-a.ja sam imo isti problem i to ima veze sa verzijom programa,skinuo sam drugu verziju i sve je radilo odlicno
daj i meni pošalji operu koja je crackana
ivan.pavlina@kr.htnet.hr
izbrisao sam offtopice jel ste vec poceli pretjerivat,riješavajte to preko pm-a,za to i sluze a sada na temu molim.
Bookmarks