Da nije "ipconfig /renew"?
Ako niste znali da je moguće promjeniti IP adresu evo ja vam sada kažem, ali nemogu da postujem kako jer neznam hoće li ovaj forum imat problema sa tim jer ja mislim da je to malo ilegalno. Uglavnom ako želite upute obratite mi se na PM
S poštovanjem
CroMan
Da nije "ipconfig /renew"?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nije, preko proxia...
Zadnji uredio CroSatMan : 30-05-2005 u 15:58
Nije ilegalno jer je to legalan servis !
Vise o tome ovdje :
http://searchwebservices.techtarget....520967,00.html
Nije to to...
1. Što trebate napraviti jest ja preporučujem skiniti mozilllu sa
http://mozilla.com/
2. Trebate uči u
Extra ->Perferences -> General (na ljevom djelu) -> Conection setup
3. Pojaviti če vam se novi prozo i u tom prozoru na radio buttonu kliknite na manual...
4. Kliknite da vam za sve bude ista konekcija
5. Treba vam lista IP-ova evo jedne moje:
IP_Port
210.251.97.19_3128
200.166.41.2_3128
139.164.159.14_80
argus.slcl.org_8080
Pa ako vam nešto bude ne jasno pišite.
Zadnji uredio CroSatMan : 30-05-2005 u 15:25 Razlog: Da se razlikuje port od IP-a
argus.slcl.org je anonymus proxy !!!!! kako onda nije preko proxy-a
Inace i toga ima na sve strane ! samo treba znat sta trazit !
Inace naslov teme ti je malo kriv ! Jer po naslovu teme bi se pomislilo da se radi o IP routingu dinamic to static IP !!!!!
Možda na mreži sa DHCP-om koji ne veže ip adrese uz mac adrese ili komp name...Izvorno postao BlueDevil
Inače ja ne vidim tu ništa legalno...
@gog
Neznam ?? da editiram ?
@cook
Kad sam reko "Nije preko proxia..." mislio sam reč onom BluedDevil-u da se to radi sa Proxiem, neznam kako bih ti Objasnio možda ovako
Gospodine BlueDevil oprostite, ali slučajno ste pogriješili. Ja nisam mislio na to, ja sam mislio da to treba napraviti s proxiem.
Pa neda se ni meni toliko pisati !!
Zadnji uredio CroSatMan : 30-05-2005 u 15:54
No NO decko kaj se ljutisLOL
Port 3128 RTFM !!!!! Proxy HALO !!!! Cache !!!!! Tj tzv open proxi !!!!!
Prvo prouci tematiku a onda pisi !
Ne ljutim se ja nego si ti pogrešno shvatio rečenicom "nije, preko proxia..." sam nislio nije neg je preko proxia.
Taj tip proxy-a se moze dobro koristiti s nekim programima (p2p) i ss2 karticom tj satelitlskim internetom i to u offline modu rada . Inace jako stara foraBila je caka da se stvari mogu pushat preko proxy-a i hvatat !
Ajmo ljudi, ne se svađat. Bitno je objasnit raji da se može i preko anonimnih proxyja surfat (ali ne i čemu to inače služi- recimo za lutat po raznim četrumovima pod lažnim nikom predstavljajući se kao hmmm... I guess HE got the point
![]()
![]()
)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Došlo je i to vrijeme.Izvorno postao cook22
Daj malo pobliže objasni koji programi trebaju ?
Izvorno postao BlueDevil
![]()
Ma moze "on" lutat ali ako nezna igru kak spada lako ga se trace-a![]()
@CroSatMan
Imas temu na ES forumu ... datira negdje krajem 2003 pocetkom 2004 godine .
ES forum ? koji je to, može link ?
elitesecurity forum !
Link nemoze jer bi to bilo neizravno reklamiranje drugog foruma ... a ak se ne varam to je ovdje zabranjeno !
Google !
Ne vjerujem da je zabranjeno jer se forum odnosi na skroz deseto, ali sad sam se sjetio koji je to forum.
ES se bavi s vise manje svim sta je vezano uz multimediju a tako i sa mobitelima , mrezama , fotoaparatima itd itd .... lagano smo otisli off topic !
Ima još jedan problem, te teme više nema, ako možeš kratko uputstvo na PM ili nema veze.
Bookmarks