Možda je neka greška u softu! Vidim da si flashao na v600... Kaži koji flash, ili MP?
imam bluetoth http://www.bluetake.com/products/BT009Si.htm
i kad želim nešto prebaciti na m v525@v600 ne želi.....počinje prebacivati i dođe do nekih 20% i onda stane na mobu mi neda ni nikakve signale da nešt prebacuje . imam još se k700i i sve radi bez problema...pomoć...ako vas još kakve informacije zanimaju pitajte
Možda je neka greška u softu! Vidim da si flashao na v600... Kaži koji flash, ili MP?
fleshao sam mob po bluedevilovim uputama (na njegovoj stranici sam uzeo flash i flex za v600) sad kad sam nasnimao mpt napiše mi da bluetoth nije našao niti jedan bluetoth uređaj....a sa softwerom koji sam dobio s bluetoothom nađe mobitel u sve normalno spoji ali ne želi prebacivati....
ja imam totalno isti i sve prebaciva bez beda na nokiju,samo neznam kako se povezat s tim u lan ili wlan tako da igram igrice s frendom kolko si platio?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Devil, jesi uključio BT na Motoroli prije pretraživanja s MPT-om? Ako jesi (pretpostavljam da jesi), probaj se upariti s nekim drugim mobom, provjere radi.
Reci, ne radi niti jedan smjer komunikacije PC-mob, ili samo jedan (tipa, s moba na PC radi, a obratno ne)?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
točno .....s moba mogu poslati na pc i sve normalno radi a kad želim s kompa na mob ne želi.....nemam više ideja što napraviti.....mogu se povezati sa svim drugim uređajim handsfree , na druge mobitele i sve radi....Devil, jesi uključio BT na Motoroli prije pretraživanja s MPT-om? Ako jesi (pretpostavljam da jesi), probaj se upariti s nekim drugim mobom, provjere radi.
Reci, ne radi niti jedan smjer komunikacije PC-mob, ili samo jedan (tipa, s moba na PC radi, a obratno ne)?
čekaj,čekaj kaj ne prebacivaš s nekim programom od motorole?mene je jebao softwear koji sam dobio,imam instaliran nokijin program i kad oču s njim prebacivat moram izbrisati od bluetake-a program i obrnuto.
šalješ desna tipka-send to-bluetoth device?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
čekaj,čekaj kaj ne prebacivaš s nekim programom od motorole?mene je jebao softwear koji sam dobio,imam instaliran nokijin program i kad oču s njim prebacivat moram izbrisati od bluetake-a program i obrnuto.
šalješ desna tipka-send to-bluetoth device?
probao sam s motorolinim softwerom ali mi napiše da ne može pronaći bluetooth uređaj na kompu....sve manje nade imam u bluetooth ...izgleda da ću s usb kablom i dalje prebacivati.....ima tko još kakav pametan savjet
da ne otvaram novi topic ..... u zadnje vrijeme bilo koju java igru ili program stavim na mob kad želim otvoriti izbaci mi poruku ....PROGRAMSKA GREŠKA .... i zatvori ju.... može li se što učiniti
bili pomoglo da stavim to JAVA_G_0B_TRIPLET_04_05R na mob
igre sam stavljao pomoću MIDway_2.8 ili P2kTools0.7.1.9 (novi koji ima mogućnost slanja jave na mob) ali isti k****
Zadnji uredio Devil_007 : 24-08-2005 u 16:14
off-topic!
(da ti odgovorim: probaj, nemaš šta izgubit, to je samo JAVA)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
tak je meni bacalo greske kad sam na v525 imao flex od v3...promijeni javu sve sljakalo..Izvorno postao Devil_007
e a kada si probao s motorolinim programom si imao instaliran onaj program od bluetake-a? njeg moraš imati izbrisanogIzvorno postao Devil_007
e a kada si probao s motorolinim programom si imao instaliran onaj program od bluetake-a? njeg moraš imati izbrisanog
to nisam isprobao...isprobat ću sutra pa vam javim
mislim bluetake nesmiješ imati gore zbog nekih portova ne kužim to baš ali ja nemogu imati obadva programa instalirana jer onda sere mislim da onda radi smao onaj od bluetake-a
probao sam i ne radi.........neznam kaj da više probam
Probaj da kupis novi bluetooth![]()
onda radije ću prebacivati s usb kablom.............još ću se igrati s tim ....ali nema veze .....PEACEProbaj da kupis novi bluetooth
a prčkaj i meni nije radilo ja sam išao šarafit po nekim mrežama pojma nemam ni ja šta sam radio good luck!
A jesi instalirao drivere ili si samo stavio BT009 u USB i on je sam nasao drivere?
Zadnji uredio sfreak : 26-08-2005 u 19:55
A jesi instalirao drivere ili si samo stavio BT009 u USB i on je sam nasao drivere?
sam je našao drivere
ak imas windowse XP,pogledaj u control panel,Phone and modem options.i onda onu tablicu MODEMS pa mi reci kakav je driver Jel pise nesto u stilu:GPRS via Bluetooth,ili STANDARD MODEM OVER BLUETOOTH LINK.
Ima na stranici od Merlina upute koje kazu da je kriv softver koji dolazi uz adapter. Ako je od firme Bluesoleil. Isto tako piše da preko object push tehnike bilo šta možeš prebacit, pa probaj tak.
Izgleda da softver nije kompatibilan sa motorolama.
preko object push tehnike sve radi tnx ,..........
Bookmarks