imam f 500i i na njemu mi šteka joystick
jel to neki kvar ili ga treba samo očistit?
imam f 500i i na njemu mi šteka joystick
jel to neki kvar ili ga treba samo očistit?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pa jel šteka stalno ili samo ponekad i u nekom smjeru?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
samo ponekad
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
vjerojatno ga samo treba počistiti od prašine... servis...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, servis...osim ako ga ne znaš sam rastaviti...
Bom Chicka WahWah
a kolko će me to doć ili to spada u garanciju
ako imaš garanciju, onda ti je najbolje odnijet ga u servis. garancija ti to pokriva!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Bookmarks