Samo malo. Jesam ja lud? Po ovome je mglg sam sebe zbanirao na dva dana. http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/WTF.gif
"razlog: korisnik otvara novu temu (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11249 - obrisana) u kojoj raspravlja o brisanju jedne druge teme (nije ni naveo koje),"
Korisnik je naveo o koj je temi rječ, ali je uvaženi korisnik tvrtko mi reko da nepitam za tu temu, i da će me prijavit moderatorima. stoga sam editiro svoj početni topic, a netko od moderatora da je pročito tvrtkov post u mom topicu shvatio bio. naime pito sam za onaj flash s kojim moš mob vratit na garancijupošto bi to bio ilegalan work, kako me upozorio tvtrtko, editiro sam svoj početni post.
btw, sad ste i obrisali topic
"Korisnik je prijavljen od par ljudi jer to nije mjesto za takve tematike"
ma de koje tematike i kojih ljudi? postam jednom u 2 tjedna ovdje i sad sam samo pito za ovo jer nisam bio siguran koji je k***c bio s time. topic je bio tamo jučer, danas nije i samo sam pito di je, di sam tu kršio pravilo neko? de dobro je
"Bilo kakva pitanja tog tipa se postavljaju samim moderatorima"
wau ja pito javno, BIG DEEEEEEEEEAAAAAAAL!
"stoga neka mglg 2 dana odmori i pročita malo pravila"
de mir, pročitaj neki moderator guide.![]()
![]()
![]()
Have a Nice Day
Zadnji uredio zvorkapic.os : 02-06-2005 u 01:24
Samo malo. Jesam ja lud? Po ovome je mglg sam sebe zbanirao na dva dana. http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/WTF.gif
friski ovo su zalbe,...nisi valjda kavu zaboravio popit![]()
![]()
mglg,ako niti nakon ovog nisi shvatio zasto si dobio ban,onda se bojim da cu ti ja tesko objasnit razlog,a izmedu ostalog ako se pitas tko je prijavio post,ja sam jedan od tih ljudi.pozdrav!
Ajoooj... dumb, dumb dumb!popio sam ju, ali vjerovatno sam prekardašio sa šećerom. Pardon na uletu.
Izvorno postao sodom
gle, ja sam napiso o kojoj je temi rječ, ali sam stavio XXX jer mi je tvrtko reko da maknem to da nebude sranja!
sad mi reci gdje sam ja to prekršio nešto?
ja staru temu za koju sam pito, nisam previše pratio, neznam je li tamo bilo naznačeno "NEPITAJ" stoga sam pito, tvrtko mi je javio na PM da je tema maknuta zbog sigurnosti i da maknem to, što sam i učinio.![]()
čuj obrati se tvrtku, on je pokrenuo to sve...Izvorno postao mglg
ja samo moderiram! i malo se smiri, nije kraj svijeta, dodijelio sam ti samo 2 dana.
pozdrav
tvrtku? onak ti s mi dao ban a sad ispada da si mi ga ipak dao badava!![]()
@mglg - da si se malo upoznao s funkcioniranjem foruma, znao bi da se prigovori na rad moderatora, ako imaš argumenata za prigovor i ako je prigovor opravdan, upućuju u mobil # forum # obavijesti, a ne komentira se nestajanje tema po tematskim forumima.
moderator je ona osoba koja vodi pojedini forum i što smatra da nije primjereno ima pravo obrisati. ako postoji pritužba na to, može se uputiti i ako je opravdana, obrisano se može vratiti...
==
žalbe na ban upozorenja (1-3 dana) nemam običaj niti razmatrati, a pogotovo u tvom slučaju kad eto imaš dva dana da pročitaš malo forum i obavijesti i upoznaš se s načinom njegova funkcioniranja.... postoji mjesto gdje si mogao javno pitati moderatora što je s temom i zašto je nema, a to je forum mobil # forum # obavijesti, a ne onaj u kojem si ti to pitao...
wauuuuuuuuu prosvetlioooooooo si me!
eto ispričavam se, planuo sam jer satram da nisam prekršio nikakvo pravilo, a vi za vak banalnu stvar dajete ban, ma nebitno više. neg voo je prvi ptua da sam ban dobio, pa me mal iritira!![]()
Bookmarks