Ja sam zainteresiran
Našao sam povoljno mjesto za naručiti Kameru model ViewTake CM35D za MPx200. U našoj protuvrijednosti je oko 400Kn, sa poštarinom po jednoj..Znači ako nas se skupi par možemo proći i sa 350 Po komadu, ako ne i manje...
Moj prijatelj je kupio, i sve radi, došla uredno zapakirana, za manje od tjedan dana.
Pošto je MPx220 ipak preskup za moj gušt, ovo će mi biti sve što mi treba. A i kamera je jako dobra 300 000 px, i rotacija za 180...
Bilo bi najlakše kad bi nas se par skupilo pa bi nas poštarina ispala manje...
Eto ako ima zainteresiranih javite se....
Ja sugurno uzimam. Baš mi je nekidan falila kamera da pošaljem ekipi mms, a imam aparat sa Xd karticom i nisam mogao prebaciti na mob pa slati, tako da im nisam mogao poslati. I ovo će mi super doći. Kad zatreba imat ću je...
Zadnji uredio bashir : 11-05-2005 u 23:02
Ja sam zainteresiran
Ostavi mi mail na privat pa ti se javim kad sve izdogovoram
Bok
kad bi naručivao. moj frend bi vjerovatno isto uzeo. javim ti još
zalijepio sam vam temu, tako da svi koji želite možete što lakše izvršiti tu narudžbu! a bashir ne bi škodilo na napišeš malo detaljnije, di si to našao i sl., da ljudi steknu malo više povjerenja i da znaju da ne kupuju mačka u vreći! u svakom slučaju pozdravljam gestu...
Ajd Stvarno Objasni Malo Vise O Toj Kameri I Ja Sam Za Kameru A Bit Ce Ih Sigurno I Vise Ako Budes U Tom Slucaju Malo Precuizniji !!!
eh eh eh....
Evo nasao sam neki link o ovoj kameri ako koga zanima:
www.mobilefun.co.uk/product/2402.htm
Samo mi nije jasno ovo kaze tamo 300k pixela, a to je ako se ne varam 3.0 mega pixela??? A kako onda ima sliku samo 640x480, ili ja gresim kod onih pixela???
griješiš, 300k piksela je kamera 0.3megapix što odgovara rezoluciji od 640*480Izvorno postao 2_good_2_b_true
OK moja greska, a skontao sam to malo kasnije samo nisam bio u mogucnosti da napisem. Neznam da li se isplati uzimati takvu kameru, jedino ako ce to biti slike samo za mob, jer se prebacivanje na komp ne isplati a o izradi slika da ne govorim.
Sorry decki nisam bio blizu kompa da vam odgovorim. Malo više o kameri. Ovako moj prijatelj je to našao preko eBaya, ali nije polovno nego jer jedan uvoznik u UK tamo postavio svoju reklamu, i prodaje ih puno jeftinije nego ostale trgovine, ako se naruči malo više komada. Pa sam se ja s njime čuo i kaže da nema problema što se tiče dostave u HR. Pogledao sam kakv mu je feedback, i šta drugi kažu o tom prodavaču na eBayu i svi su mu daliu najveću ocujenu jer je svima sve uredno stiglo. Plaća se preko western uniona, mi njemu prvo onda on šalje robu.
Znam da svi misle da je rizično, i ja sam mislio. Ali je tom kolegi uredno stigla, zapakovana nova kamera. Radi. Samo kažu da radi sa instaliranim novijim programom. IA album 2.0 mislim da je. Ali i to se nađe, ja čak mislim da ga imam instaliranog....Uglavnom, sve se da riješiti.- Možete vi i kupovati po komad, ali bit će skuplje, jer je smao poštarina po jednom paketu 100Kn. Ludi britanci i njhove cifre...Tako da kada bi nas više naručilo odjednom on bi nam to sve poslao za cifru jednoga, možda malo više. Ovisi koliko bi komada bilo...Neka post ovdje stoji jedno dva tjedna još pa ćemo vidjeti koliko je zainteresiranih...
Svi koji jesu zainteresirani neka mi pošalju mail n akoji ih se sigurno može dobiti, na PM pa se ja svima javim kada zbrojimo ekipu....
Roba stiže u roku 5 radnih dana...
Eto ako ima još pitanja pitajte....
@bashir
gle, zbilja poštujem tvoj trud, no zbog ostalih, savjetujem da većinu dogovora oko toga obavljete ipak na ovaj način, tako da bude transparentno ostalima. kužiš, ljudi nemaju baš povjerenja....vjerovatno zbog stanja u državi:-)
ne mora nitko imati straha od ostavljanja mail adresa, a vjerujem da i tebi neće biti problem komunicirati ovako. znači na mail samo osobne podatke, a grublje dogovore ovdje.
poštovanje
a čuj vidim da si na lokaciji osijek-sb pa bi to mogli nekako rijesiti tu u osijeku za te kamere...ima nas tu par iz osijeka koji bi uzeli za koje ja znam,,,kao npr...sibir... pa ako si u mogcnosti da dodes do osijeka i da se dogovorimo za te kamere javi se na mail ...fora_osijek@yahoo.com
eh eh eh....
ma nema problema. Evo ovako ovo vam je moj mail adam0@vip.hr pa se svi slobodno javite. Ne namjeravam nikoga zajebati...ako vam treba kakvih još informcija o meni da se osigurate samo recite...Svi koji su zainteresirani onda neka ovdje ostavljaju postove, ali neka i meni kopiju pošalju na mail, tako da mogu napraviti evidenciju tko je za i kolko nas je...Ja vam svima kmogu vratiti mail koji mi je taj čovjek iz engleske poslao tako da vidite o čemu pričam....zbog toga sam htio da mi ljudi šalju mailove...
@kako-lako ja jesam u osijeku sada ali nevrijedi da se samo nas troje nađe, treba se više ljudi javiti...mislim može se i za par, ali poštarina je ko trečina kamere, tako da je bolje više. javio mi je da bi za oko 10 komada poštarina bila oko 20 funti, i ako bude više on je voljan pokriti ostatak...eto tako...pa pitajte šta vas još zanima....
Evo kopije ovih mailova što sam mu slao da se vidi da pričam istinu
Question about your item
Marketplace Safety Tip
If this email is an offer to directly sell you an item without bidding on and winning the item on eBay, please report it to us immediately and do not respond. An offer to sell an item directly to another eBay member through email violates eBay rules. It is also extremely unsafe to purchase an item through this email system regardless of the seller's claims or feedback, as you lose the benefit of eBay's purchase protection programs and risk losing your money.
Dear bashir_os,
You asked:
"Hi. I would like to buy this product. Camera for Mpx200. I have fwe friends that would like to buy it to. Can it be shipped for a price of shipping one... Sorry for my english. I am from Croatia. Can you ship in Croatia, that's in Europe..."
How many would you like? It should not be a problem shipping for one price.
Hi should take about 5 working days and delivery for 10 pcs would be £20. It will probably cost me more but I will cover the extra cost.
View this listing now to bid or purchase this item.
Item # Item Title Listing end date
6392679110 Motorola ViewTake CM35D Camera for MPX 200 (MPX200) 13-May-05
Thank you,
neils3bay
--------------------------------------------------------------------------------
This email appears in the language of the eBay site where you are registered.
eBay treats your personal information with the utmost care, and our Privacy Policy is designed to protect you and your information. eBay will never ask their users for personal information, such as bank account numbers, credit card numbers, pin numbers, passwords, or Social Security numbers in an email. For more information on how to protect your eBay password and your account, please visit User Account Protection.
This eBay notice was sent to adam0@vip.hr based on your eBay account preferences and in accordance with our Privacy Policy. To change your notification preferences, click here. If you would like to receive this email in text format, click here.
Copyright © 2005 eBay Inc. All Rights Reserved.
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
eBay and the eBay logo are trademarks of eBay Inc.
E a ta kamera jel ima unutrasnju memoriju ili ne?![]()
E da,koliko kosta u evrima,samo nemoj te reci da je skupa?!![]()
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
nema cijene u eurima nego je u funtma...30 funti košta, to ti je ok oko 300 kn ali je i poštarina skupa...nema unutarnju memoriju...šteka su u SD utor i onda kad opališ par slika vratiš karticu pa snimiš na nju i tako stalno, to je mali bad, ali je jedini način da dodaš kameru aparatu koji je nema ugrađenu...
Bookmarks