To mi puno ne pomaze ako saljem SMS...Izvorno postao zrino
![]()
Pozdrav....
Našao sam na HoFo jednu korisnu stvar u vezi imenika koju nisam znao, a čini mi se prilično korisna pogotovo ako imate vise brojeva pod istim imenom.
U postavkama imenika se namjesti prikaz "Primarni kontakti". Sada se u imeniku prikazuju samo ti, primarni, ali sa strelicama lijevo i desno se možete prebacivati na ostale brojeve koji su pod tim imenikom. Na ovaj način dosta se ubrza browsanje po imeniku koji je iritantno spor.
Ja nisam znao da brojeve mogu skrolati lijevo i desno, ako se tema pokaze korisnom super, a ako ne molim moderatore da ju obrišu![]()
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
To mi puno ne pomaze ako saljem SMS...Izvorno postao zrino
![]()
Pozdrav....
Pa u osnovi pomaže i onda...
Uvijek prvo možeš doći do željenog kontakta i uzeti opciju šalji sms...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Hmmm... imam od smog početka postavljeno na "primary contacts" tak da, iskreno, nisam ni znao kako izgleda imenik kad ti se svi podaci prikazuju. Do sad (sad sam probao).
Kod SMSa je drugačije: kreneš štrikat SMS, pa kad treba odabrat broj iz imenika, onda meni prikazuje sve brojeve posebno - dakle ne samo primary nego sve. Ovo sa primary se odnosi samo na prelistavanje imenika kad hoćeš npr. nazvat nekoga ili tak to.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
To znači da nema koristi pri pisanju poruka... Opet ništa, šteta...
Tako nekako. Bas steta. Ali pomalo bit ce i to rijeseno. Opet ce netko nesta novo izmisliti i to je to.Izvorno postao GoGs
Ako me ista iritira to je sporost imenika i taj višestruki ispis. Ali to je kod moje v525@v600 još dobro kako je kod e550 i e550. Kod njih je turbo sporo. Sjecam se da je t65 imao to dobro rijeseno ali zato je ostatak moba bio u kur.u....
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Bookmarks