help..kako izbrisati neke igre i programe koje ne koristim radi "olaksanja" mem kartice..thanx..btw imam hrpu wallpapera, slika, melodija, igri, programa, pa me zanima i kako to poslati..![]()
help..kako izbrisati neke igre i programe koje ne koristim radi "olaksanja" mem kartice..thanx..btw imam hrpu wallpapera, slika, melodija, igri, programa, pa me zanima i kako to poslati..![]()
Za micanje igrica i aplikacija sa moba uđeš u meni > alati > upravitelj i tamo ti se nalaze sve aplikacije koje su instalirane na mobu i kartici. A za slanje ovih medija koje si naveo, ne znam na što misliš, preko bluetootha, MMS-a...
upravitelj,..da,sada se sjetih da su to tako preveli![]()
ako imas meni na engleskom onda to stoji pod tools-menager,a sve sto zelis poslat bilo preko bt ili kao mms, mozes napravit iz fexplorera,dodes na fajl lijevi gumb, opcija send-i onda tamo imas kao mms,kao bt,infrared...izbor tvoj!
Najbolje se snalaziti sa engleskim menijem, ista stvar kao i sa windowsima. Na hrvatskom imaju smješne nazive, i neki put sam godinama nešto tražio dok nisam vratio na eng.
U potpunosti se slazem-Win na HR je sprdacina-posebno ako ste navikli na engleski...ali takodjer jedna stvar-koristim 3650 ali sa hrvatskim-i kada sam pokusao preci na engleski (navika) jednostavno se nisam snasao. 8)Izvorno postao Symbian OS
Stvar je navike...ali u svakom slucaju ukoliko ste do sada koristili eng na mobitelima ( i windozama ) nemojte prelaziti na HR 8))
Life's a bitch...and then u die 8)
Ja sam na kompovima naviknut, naravno na engleski, ali na mobovima na hrvatski.
hvala ekipa..problem rijesen..kupljen plavizub i sve je ok![]()
![]()
eh da.. nakon sto sam izbrisao nekoliko igara..telefon mi je zablokirao..brisao sam solitaire i napisao mi je corrupted file i zagasio se.od tada ne zeli pokrenut![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaj samo dođe natpis "nokia" i zgasi se? stisni *, 3, zeleni(tipka za javljanje) i onda tipku za paljenje. drži dok ti ne dođe natpis "formating" mislim da bu radilo
Uopće se ne želi upalit?!?? Kako? Probaj hard reset...
EDIT: bemti, ipavli me prestigao...![]()
ajde mozes samo kad osposobis mob instalirat SPmark04 i pogledat specifikacije ROM-a,RAM-a i Procesor(kolko je brz),,i rezultate testa
Sorry na off topicu,i puno srece sa osposobljavanjem moba
May the Force be with you!
eh..on se meni upali i pise NOKIA..nakon toga ocitava i prikazuje prazan ekran..brijem da ga treba flashat ili ponovo preinstalirat.imao sam problem i sa 7250 i .spojio na kabel i zablokirao..dao ga u mobis i za 200 kn instalirali mi novi software..j....a sve cu morat ponovo instalirat cini mi se..svejedno hvala svima na pomoci![]()
![]()
dali je netko probao doticni progy instalirati na 3650???Izvorno postao IvLajec
Eo pokusavam ali veli momak da meimadem memorije-pa sada cistim sve ali za sada neide najbolje-jos cu vam javiti...
pozdrav!
Malo sam se preduhitrio 8)))Izvorno postao imit4t0r
Upravo izvrtio test
Evo rezultata:
SPMark04 3D Score ...... 501
Details:
3D Game .................... 8,66 fps
3D FillRate .................. 1.73 Mtexels/s
3D polyCount .............. 27,47 Ktriangles/s
radi na 123mhz..rama trosi 1400 od 1403 kb rom-0 od mogucih 30720
probaj izvadit mmc i ponovo upalit mobitel,ako to nema efekta cini se da je jedini izlaz hard reset
izvadio karticu ali nema efekta..sto dobijem kad resetiram hard i kako to radim?thx![]()
ono gore kaj sam ja nepisal: tipka za javljanje, *, 3 tipka za paljenje drži dok ne dođe natpis formating
ok probat cu
javi kad buš gotov da čujemo rezultate![]()
upalio je....)...hvala ekipa..vi ste genijalci..
znamo![]()
![]()
kad smo već kod tog hard reseta imam jedno pitanje: da li taj "hard reset" radi na 3650? jer kad sam ja prije to probal (ono kad sam zaboravil ključ) nije mi ništ došlo... ja sam to držal i samo je došlo da unesem pin...
Radi samo od proizvodnje nokie 6600 na gore...
opet je vrisnuo i ne reagira na taj reset![]()
Bookmarks