to ti je zato jer si iz osijeka i imaš nokiu
Sorry, to je samo nadovezivanje na temu o novim linkovima, nisam obraco pozornost buduci da je postano vec 1 dan ta tema o reklami. Mislim ok, neku upozorenje bi bilo dobro ali ban od 3 dana??? ajd 1 dan recimo.. ali 3 dana za obicno nadovezivanje na temu? Jel to ima smisla?
to ti je zato jer si iz osijeka i imaš nokiu
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
@vuxs kak si samo smješan....
@khideg
ha čuj... trebao si pogledat o kojem se forumu radi... i tema je postana 19.5.2005 u 18.37, ti si postao u 19.02... čuj nebi bilo ok onda da bannam CroSatMan-a, a tebe ne... jer obadvojica ste oglašivali u podforum gdje to nije predviđeno...
Podržavam khidega da mu se smanji ban
joj pa ne bu krepal za tih 3 dana...
tak i tak danas mu je gotovo, meni se čini
Ja podržavam khidega jer on nije ništa kriv, tude sam samo ja kriv, ali sve da samo oboje krivi radi teme u pogrešnom forum 3 dana ?????, ja ovo ne kužim jer to što ti nisi nikad nikog banovala pa hočeš da isprobavaš ili si jednostavno glupa, nekužim ni malo tema u pogrešnu rubriku i ban na 3 dana aj da je nešto drugo ali ponavlam TEMA U POGREŠNU RUBRIKU I BAN 3 DANA ??????.
eeej polako. kao prvo kinfa nije žensko. kao drugo on te nije bannal. kao treće ak misliš se tak ponašat još ćeš duži ban dobit... nemoj se tak ponašat, smiri živce. to ti je moj savjet. ja sam isto bil zgubil živce pa sad dobil tjedan dana ban. ti bi mogo dobit više...
Ma nisu to živci neg onako kažem.
Izvorno postao kinfa
a znam,znam to mi svi pričaju 24 na dan! a smiješan je i tvoj avatar!!!(ne mislim ništa loše)![]()
kaj ja moram napraviti da me netko banna?koga da popljujem?![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
slušaj ti...
ako se želiš žalit na svoju kaznu otvori drugu temu...
a ja ne znam koja je bila vaša namjera otvaranjem te teme u podforumu "Oglasnik"... samo znam da je otvorena gdje joj nije mjesto... ostalo me ne zanima....
dajte zatvorite ovu temu. još više banova bude tu izbilo...![]()
...samo da kažem u vezi dodjeljivanja banova: tu mogućnost imaju samo administratori i supermodovi (a zna se koji su to)...tako da ti oni obave provjeru prije samog bana i onda odlučuju da li je potrebno ili ne dati takvu kaznu...Izvorno postao CroSatMan
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Znači neko vječanje zatvoreno za javnost?
Izvorno postao Vuxs
kontam si da imas potpuno pravo!
PS. 1 dan ban, ald dobro, ali 3 dana zbog te gluposti? mislim gdje ovaj forum ide?
o bože, koliko ste tu gluposti natrabunjali...
1. ban dodjeljuje mod, ja uglavnom podržavam to što on dodijeli, osim kad stvarno nešto u samom banu ne štima... tada još s modom obavim konzultacije ako treba, eventualno promijenim ako mislim da nešto nije u redu. kritike na banove, dakle, idu modovima, ja zajedno sa supermodsima smo u slučaju dodjele bana od strane moda samo izvršitelji. pa ako smatrate da nije u redu, imate mogućnost žalbe ovdje.
2. naučite se gledati gdje je tema postavljena a ne se ko telad samo nadovezivati. banovi su izgleda jedini način da se neke ovdje to nauči, jer pisana pravila i molbe da ih se pridržavate kod nekih još uvijek nisu razvila osjećaj da paze na to gdje su teme smještene...
3. osnove za žalbu nema, oglasnik nije mjesto za reklamirat forume, web stranice i slično. za to smo otvorili forum 'promocija web stranica'. a i kazna od 1 do 3 dana je kazna upozorenja jer na pisano upozorenje bez kazne forumaši glavnom nisu niti reagirali
4. @vuks - 'vijećanje zatvoreno za javnost'??! o čemu ti trabunjaš nije mi jasno?!
banovi su javno objavljeni, supermodsi/admini ih izvrše, ili na istom mjestu gdje je dodijeljen ban dogovaraju s moderatorom promjenu ako nešto nije u redu.
5. regionalne segregacije nemam potrebe komentirati.
ovo ima smisla, možda bi bilo u redu da je moderator postupio blaže prema tebi koji si se nastavio već započetu temu, ali s druge strane i ti bi trebao pripaziti na to gdje se tema nalazi u trenutku kad je otvaraš ili kad ideš na nju odgovarati. na vrhu stranice je točno navedeno u kojem forumu i podforumu se tema nalazi pa neka ti ne bude teško provjeriti...Izvorno postao khideg
ovom prilikom stajem uz odluku moderatora, njemu je povjerena dužnost održavati oglasnik i nije svojom odlukom napravio ništa za što bi se moglo reći da je pretjerao. kritiku je dobio od vas, također i ja ponavljam da mislim da je mogao razmisliti o manjoj kazni na nadovezivanje nego na originalni post, pa vjerujem da će to ubuduće uzeti u obzir.
ok prihvaćam kritiku...
joj zappan ma kak ne kužiš da smo telad to si i ti rekao (dobro nisi baš direktno ali....) i nisam vuKs nego VuXs (estetike radi)
jooj koja smo mi telad
Bookmarks