Pa trebala bi ti otvarati i njegove...znam kada sam prebacivao sa 7650 na SL55 i obrnuto i sve je radilo...da nije neka greška u softwareu ili greška kod slanja slika?
Zašto nemogu otvorit sliku koja je snimana sa cx65 (dogodilo mi se je to i sa drugim simensom) na mojoj N3650? On moje može?![]()
Pa trebala bi ti otvarati i njegove...znam kada sam prebacivao sa 7650 na SL55 i obrnuto i sve je radilo...da nije neka greška u softwareu ili greška kod slanja slika?
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
Pogledala sam postavke ali ti simensi nemaju ko nokia postavku slanje slika (velika mala i to)ili ja to nisam našla,a one slike koje je dobio uz njega(male)to hoče.Najbolje da si kupi neki "N ormalni".Svejedno Hvala
![]()
pogledaj dal slika ima ekstenziju jpg ili gif
Izvorno postao ipavli19
piše 050520-182341.jpg
tu nemrem otvorit,a ova druga "mala"isto je jpg.neznam zakaj?
![]()
Negdje griješite. Pretpostavljam da ti sliku šalje MMS-om. Provjerite veličinu slike prije slanja, ako je veća od 50kB vjerojatno ju ne pošalje nego samo pošalje zaglavlje MMS-a tako da ustvari nemaš kaj ni otvorit. Probajte sa manjom slikom. Može se odabrati kod spremanja nakon snimanja.
Ako koristite IrDA onda nema pomoći jer postoji očigledna nekompatibilnost i treba koristiti drugi način prijenosa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
Hvala! to je to prebacivali smo ird-om valjda ne paše.Kod sony e.nemam tih problema.
![]()
ima nekih nokia kojima Irda nije kompatibilna sa Siemens-ovom, ali koristite BT, onda neces imati problema...
maraschino - PTICICA
Izvorno postao 3aTmr
Hvala!!!!!
![]()
no frx
![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks