Sto se mene tice moze nikad zasao tamo.
Al opet ako smo nekom uspijeli pomoc u tom dijelu nek ostane.
Mozda ipak neskodi da ga bude.
S obzirom da na pitanja o otključavanju pojedinih mobitela odgovaraju ionako uglavnom oni koji su ionako aktivni u određenim podforumima i da ponekad takva pitanja ostanu i duže vrijeme bez odgovora jer malo tko zaviri, predlažem da se taj dio foruma ukine, a teme razmjeste u tematske forume. Sva pitanja ubuduće za otključavanje postavljala bi se u tematskim forumima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sto se mene tice moze nikad zasao tamo.
Al opet ako smo nekom uspijeli pomoc u tom dijelu nek ostane.
Mozda ipak neskodi da ga bude.
Smisao mogućeg ukidanja je u tome da se ista pitanja postavljaju u tematskim forumima i u Unlockingu što stvara dupli posao onima koji odgovaraju na takva pitanja. Besmisleno je npr. ako netko u Siemensu pita kako otključati C55 napisati mu da je offtopic jer u biti i nije, nego mu se daju upute kako to napraviti. Isto tako ako to isto pitanje postavi druga osoba u Unlockingu nema smisla upućivati ga u Siemens jer je pitanje postavljeno na pravom mjestu. Opet netko mora ponovo objašnjavati već objašnjeno.
Znači ne radi se o tome da se ne želi nekome pomoći nego samo o tome da se ne traži isto na dva mjesta.
Btw. koliko se meni čini taj dio foruma je bio zamišljen kao sastajalište unlockera gdje bi oni izmjenjivali iskustva i međusobno si pomagali. Kao takav nikad nije zaživio i zato još jednom predlažem ukidanje da ne duplamo stvari.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zgodno je što nema ni pozitivnih ni negativnih reakcija na šljakin prijedlog
dakle, nitko se ne buni, a ja se slažem sa šljakom oko tog prijedloga... unlocking nije nikad zaživio kako je bila ideja, tako da nema niti potrebe za njim. preselit ću teme prvom prilikom i zatvoriti taj forum...
evo što se mene tiče može...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@zappan kad je već moj prijedlog, ako treba mogu ti pomoći u preseljenju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...podržavam, a onda se u Siemensu može napravit i zasebno Unlocking...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
fine by me![]()
sa ovim se slažem,onda neka za svaku marku mobitela u tom forumu bude i zaseban thread UNLOCKING da se nemješa sa ostalim temama,da to ipak ima nekog reda!Izvorno postao Eminem
![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
i tako će se taj dio i uređivati naravno!
ma nema potrebe u svakom podforumu još stavljat unlocking, jednostavno tretirani tu tematiku kao i svaku drugu. a kako je Šljaka i rekao, odgovori će doći prije ako se postavljaju u tematskim podforumima, tako da je to OK prijedlog.
ako bude potrebe, moderatori pojedinih foruma će moći reagirati i zatražiti unlocking za svoj forum...
to će jedino možda biti potrebno u Siemensu, jer je unlocking kod ostalih proizvođača manje "home user" izvediv...Izvorno postao zappan
mada bi po meni tu tematiku trebalo tretirati kao i sve ostalo, flashing, modding i slično...
Za sada nema potrebe da stvaramo još jedan podforum, jer onda bi mogli posebno izdvajati i flashanje i stavljanje melodija, slika...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...dobro...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I agree. Da. (10)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
forum unlock je ukinut, svi postovi su premješteni u proizvođačke forume. hvala šljaki i kinfi za taj posao....
od sada pa nadalje, pitanja koja se pojave o otključavanju postavite u proizvođačke forume. hvala
![]()
Bookmarks