Oprosti - nisam vidio kaj piše od blesavih boja i gnjusno velikog fonta.
Istina nosim naočale, ali ipak - malko kulture nebi škodilo.![]()
listam danas novi "moj MOBY" (magazin za bežićne tehnologije) i na testu je MDA Compact.kažu da ima nekih sitnih mana gotovo zanemarivih ali kad sam proćita ovo mislim se ajde da baš ćujem vaša iskustva
piše ovako:Mikrofoni su,sad je to već posve jasno,tradicijonalna boljka MDA-jeva koja se vuće još od prve inačice.s okolnom se bukom teško nose,a zvuk koji prenose sugovorniku često je tih,a gotovo uvijek vrlo metalan i nerazgovjetan!!! onda...
Zadnji uredio pocitos : 26-05-2005 u 04:31
Oprosti - nisam vidio kaj piše od blesavih boja i gnjusno velikog fonta.
Istina nosim naočale, ali ipak - malko kulture nebi škodilo.![]()
Zadnji uredio Paske : 25-05-2005 u 11:46
Pocitos, jesi pogledao temu T-mobile MDA Compact? Tamo imaš objašnjenja za svoje nedoumice...
Zadnji uredio mach1 : 25-05-2005 u 22:10
MDA Compact IV
nemojte se ljutit nisam mislija ništa loše,samo sam se nada da ćete od "gušta"sve ovo demantirat.imam prijatelja koji koristi MDA 2 i kad sam mu ovo napisa odmah je demantira,kao:nije istina meni je super!
šta se tiće mene ne postoje nikakve nedoumice jer sam se uz pomoć vas a i prijatelja već odlućija šta ću uzet samo je pitanje vremena.temu san postavija radi vas jer ja za sada ni nemam iskustva da nešto kažem u vezi toga šta sam proćita.
Zadnji uredio pocitos : 26-05-2005 u 04:51
na MDA-u 1 nisam prijetio da je zvuk/zvucnik lose kvalitete..uobicajen je kao i na vecini mobova
Bookmarks