nisi spojio napajnje na memoriju tj moras dovest + na memoriju (stalni +) neovisan o kljucu..Izvorno postao McLaren
dakle, nisam znao gdje da ovo stavim a trebam pomoc nekoga ko se razumije u automuziku.Naime, imam Pioneer P5630 cd-mp3 player i imam problem sam sam ga stavljao, al me brine da sam nekaj zeznuo.Kad spremam radio stanice uspjesno ih spremim no, cim izvadim kljuc one se vrate na staro, isto je i s postavkama za slusanje muzike kao npr. loudness, basevi itd... ako ima netko da se u to kuzi nek pomogne...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
nisi spojio napajnje na memoriju tj moras dovest + na memoriju (stalni +) neovisan o kljucu..Izvorno postao McLaren
imaš dva + konektora, oba moraju biti spojeni. ako te smeta gašenje radija s ključem, isključi tanku plavu žicu.Izvorno postao McLaren
postavke su također spremljene u isti ROM, treba mu stalno napajanje
jel ima netko od vas ko bi to znao napraviti??
hm hm hm neznam...
ja recimo znam, ugrađivao sam masi frendova radije, kao i sebi, u marke auta VW, KIA, zastava, Opel...Izvorno postao McLaren
no, ne bavim se time za zaradu, čisto kad nekome od prijatelja zatreba...
ne možeš zeznut elektroniku kako je IggXy ako paziš šta radiš, nikako. jasno, treba malo iskustva. ako nisi to nikad radio, nemoj eksperimentirat na svom autu. inače, najgore što možeš napravit je skurit osigurač na radiju ili autu, jer na oba mjesta je postavljen. isljučujem mogućnost krivog spajanja zvučnika i pregaranja pojačala, jer se to rijetko događa.
ti nisi u zg?
neznam kako ali sam čuo već par slučajeva da su žice izgorile i to na novim autima...od krivog spajanja...znam i ja spojit ali mislim da 100kn nije puno jer su profeionalno sredili...a usput je i rezao neku plastiku jer je rupa bila 2-3mm manja od radiaIzvorno postao Inovator
profesionalno.???.daj ih malo pogledaj sta rade i kak rade nist drugacije od tebe..mozes skurit osigurace (2kom). Kupi si drugi konektor ili taj prespojis..Izvorno postao IggXy
Bookmarks