ljespse zvuci SonyEricsson
Baš sam si razmišljao (već davno ali sad sam se sjetio jer sad mogu pitati i vas vaše mišljenje)... kaj ne bi bilo logično da je ime joint-venture-a Sony-a i Ericsson-a EricsSony, a ne Sony Ericsson. Dakle u tom "mom" imenu su imena oba proizvođača a opet je jedno ime.
ericssony = Ericsson-y + erics-Sony, tj. EricsSony
Zadnji uredio whiteboy : 11-03-2003 u 01:24
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ljespse zvuci SonyEricsson
It's nice to be important, but it's more important to be nice
E, pa se onda ne bi vidjelo Sony-evo ime na početku i to ne prolazi...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Al baš je logično! I ime je kao novi brand a ne kao dva proizvođača pa neki njihove telefone zovu npr. Sony T600, neki Ericsson T600, neki se potrude pa vele Sony Ericsson T600... jednostavnije bi bilo EricsSony T600!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja samo kažem T600![]()
ej bok! daj da vidim tvoj novi eriksoni! a kako onda zvuči množina?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Isto kao i množina od SONY samo prije dodaš ERIKS!
zbunjen sam.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks